Cârcotaşii au îmblânzit Vestul Sălbatic

Echipa Cronicii a filmat promo-ul pentru noul sezon pe platourile unde s-a turnat celebra peliculă „Cold Mountain”.
Nu sună foarte convingător, dar este adevărul gol-goluţ: Vestul Sălbatic se află la nord de Bucureşti. Acolo s-a turnat „Cold Mountain”, acolo au filmat Cârcotaşii promo-ul pentru noul sezon care debutează pe 17 septembrie, la Prima TV.

Atmosfera unui oraşel din sălbăticia americană a fost recreată până la cele mai mici detalii. Bebeluşele şi-au adecvat costumaţia la perioada Goanei după Aur, iar colegii lor au primit arme şi instrumente, fiecare după cât de bun ţintaş sau virtuoz s-a dovedit a fi.

Pe cât de intense au fost filmările, pe atât de relaxante au fost pauzele.
Hrubaru a furat un banjo pentru a poza în strămoşul rockerului de azi, iar Unguru’ Bulan a încercat să facă pe îmblânzitorul de cai, dar s-a ales doar cu un selfie. Momentul muzical a aparţinut trupei Jukebox, care a oferit un recital folosindu-se de pistoalele colegilor de platou.

Cârcotaşii au trecut şi prin momente care le-a pus rezistenţa la încercare. Puştiu’ a folosit un întreg tub cu spumă de ras pentru dublele pe care le-a tras, în timp ce Oana Paraschiv profita de pauze pentru a-şi scoate mâinile din apa rece în care spăla o cămaşă.

Cum a reuşit echipa Cronicii Cârcotaşilor să îmblânzească Vestul Sălbatic, se poate vedea în promo-ul care se află şi aici https://www.youtube.com/watch?v=Id3jFEwc_ck.
Ce nu se află în promo, dar se va cunoaşte miercuri, 17 septembrie, ora 20:30, la Prima TV, este rezolvarea ecuaţiei “Ghici cine vine la Cronică!”.


Foto: Andrei Apostol & Prima TV
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod