Anul acesta, Moș Crăciun vine la Noriel și pentru părinți: cadourile aduc economii

• Cardurile de fidelitate Noriel, lansate odată cu ofertele de Crăciun pentru 2015 • De Crăciun, părinții caută jocuri și jucării cu o utilitate clară în dezvoltarea abilităților celor mici

În 2015, Noriel, cel mai mare lanț de retail de jucării din România intră în sezonul cadourilor de Crăciun lansând cardul de fidelitate pentru toți clienții săi. Cardurile Noriel pot fi ridicate din oricare magazin, pe loc, și aduc părinților posibilitatea de a returna produsele într-o perioadă de până la 60 de zile, de a beneficia de oferte special dedicate lor, dar, cel mai important, de a economisi: fiecare punct colectat prin achiziții reprezintă 1 leu în cardul Noriel pe care îi poate utiliza ulterior pentru plata completă sau parțială a cumpărăturilor.

În plus, Noriel ține cont de dorințele a 83% dintre părinți care caută să cumpere jocuri sau jucării utile copiilor lor  și aduce oferte de Crăciun speciale pentru jocuri care dezvoltă abilitățile celor mici, de la creativitate, motricitate sau chiar responsabilizare.

„Jocul este spațiul psihic în care copilul se construiește pe el însuși, iar jucăriile care sunt introduse în acest spațiu, devin repere, devin unelte pentru această construcție, dar și pentru explorarea lumii interne și externe”,
declară psihologul  Gabriel Balaci.

Astfel jocurile din seriile Plastelino sau Micul Artist îi provoacă pe cei mici să picteze, să se joace cu plastilină, să modeleze lucruri cărora apoi le pot găsi o utilitate.

Pe de altă parte, jucăriile din seria Puffy Pets, cum sunt cățelul Pipi Rex, Cățelușa Mimi sau Pinguinul Pin Pin sau păpușile Maia, care cer de mâncare, cer să se joace sau știu să înoate, îi provoacă pe cei mici să fie mai protectori, poate chiar să se pregătească de un animal de casă real.
„Prin joc, copilul descoperă lumea și pe sine, învață să relaționeze, să respecte reguli, să își fixeze țeluri și să le atingă, imită adultul, dar fără a-și pierde identitatea. Jucându-se, copilul învață și să-și asume roluri și responsabilități, învață să împărtășească, dar și să concureze, învață să primească, dar și să ofere”, completează psihologul Gabriel Balaci.

Jucării pentru dezvoltarea creativității sau pentru responsabilizarea celui mic

Magic Jinn cunoaște sute de animale, inclusiv unele care au dispărut de pe planetă sau care nu au existat niciodată!

Magic Jinn înțelege tot ce i se spune, dacă cei mici vorbesc clar și dacă nu există zgomot de fundal. Este foarte isteț, dar chiar și așa are nevoie de o atmosferă liniștită să poată gândi.

De asemenea, se bucura foarte mult când primește răspunsuri corecte la toate întrebările lui, iar dacă cei mici răspund corect, pot fi câștigătorii provocării.


 
Pinguinul Pin Pin merge la doctor, fiindcă se îmbolnăvește - obrajii se înroșesc, semn că are febră, clipește repede din ochi, deschide și închide ciocul și scoate sunete triste. În plus, copilul poate să îi asculte bătăile inimii cu stetoscopul. Jucăria îi poate responsabiliza pe copii și pregăti dacă vor să aibă un animăluț de companie real.

Fabrica de înghețată

Copii pot inventa o infinitate de tipuri de înghețată și arome cu plastilinele și formele din Fabrica de Înghețată, din seria de jocuri Micul Artist care provoacă creativitatea celor mici.
În set vor găsi tacâmuri pentru servirea înghețatei, aparat de făcut înghețată din plastilină, castroane, cupe și vafe pentru servirea înghețatei și patru nuanțe de plastilina.

Maia crește este păpușă iubitoare și drăgălașă, care oferă afecțiune și bucurie! Copiii vor învăța să aibă grijă de ea și să o răsfețe ca pe un bebeluș adevărat.

Păpușa Maia reacționează atunci când primește mâncare cu lingurița sau biberonul, când o mângâi pe burtică și crește, în funcție de cât primește de mâncare.
Păpușa îi ajută pe cei mici să devină mai responsabili față de cei mai mici și protectivi.
Tableta magica 3D permite desenelor celor mici să prindă noi dimensiuni cu ajutorul ochelarilor 3D. Pune un șablon în tabla de desen și copiază imaginea pe tabla cu markerele speciale pe care il poți vedea în 3D cu ochelarii incluși! Tableta este ideala pentru a ajuta copii să înțeleagă de mici ce este o imagine 2D și 3D și să le dezvolte creativitatea. Tabla se șterge ușor, ca să poți face un desen nou imediat. Produsul se recomandă copiilor cu vârsta peste 4 ani.

Catalogul poate fi vizualizat aici: www.noriel.ro


Compania Noriel a fost înființată în 1993 de către soții Mirela și George Constantinescu, de profesie ingineri. Compania a început prin a produce jocurile bine-cunoscute ca "Nu te supăra, frate", "Comoara lui Piticot" sau "Păcălici" în diverse secții din București, iar în 1999 a înființat propriul centru de producție în Prahova.
Astăzi compania are  o linie bogată și variată de produse proprii, care include jocurile românești deja celebre, plușuri și jocuri educative precum Plastelino sau Micul Artist.
Grupul Noriel este condus astăzi Cristian Constantinescu, în acționariatul grupului fiind și compania Axxess Capital (ce administrează fondurile de investiții RAEF și BAF). În prezent, Grupul Noriel include companiile Noriel Impex (distribuitor de jucării), Toys and Games Industry (fabrica de jucării de la Prahova), Intertoy Zone (divizia de retail fizic și online). Cu o rețea de 43 de magazine în 25 de orașe, Noriel este liderul pieței de retail de jucării din România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod