Andreea Marin, Ileana Badiu, Monica Iagar, Ellie White si Anca Serea merg sambata la maratonul DHL Stafeta Carpatilor

Editia din acest an a maratonului caritabil DHL Stafeta Carpatilor va avea sustinerea unor persoane publice cunoscute. Ileana Badiu, Monica Iagar, Roxana Ciuhulescu, Ellie White, Anca Serea, Violeta Beclea Szekely, Monica Rosu si Alin Petrache, Presedintele Comitetului Olimpic Sportiv Roman, se vor afla sambata dimineata la Poiana Brasov, la start, pentru a alerga alaturi de peste 700 de participanti, evenimentul fiind dedicat alergatorilor profesionisti, companiilor din Romania si publicului larg.

Andreea Marin va fi prezenta pentru a sustine echipa Fundatiei Pretuieste Viata, careia i-a acoperit toate cheltuielile participarii la maraton.

Ca in cazul celor cinci editii precedente, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor are si anul acesta scop caritabil. Fondurile stranse vor fi donate Asociatiei Salvati Copiii pentru proiectul “Educatie si Informare impotriva consumului de droguri in randul tinerilor”.

In acest an, Salvati Copiii isi propune sa informeze peste 8000 de elevi si studenti din 120 de scoli din Bucuresti si alte 12 judete, printre care si Brasov, despre efectele dezastruoase ale drogurilor asupra tinerilor.



Peste 700 de persoane sunt inscrise la maraton anul acesta, dintre care peste 150 la probele de maraton si semimaraton, 67 de echipe la stafeta si 73 de copii la Crosul Copiilor.

Startul oficial al competitiei se va da sambata, 21 iunie 2014, ora 10.00, la Predeal.

Competitia se va incheia la ora 17.00, urmand ca festivitatea de premiere sa aiba loc pe platoul din fata Stanei Turistice

Pentru ca Maratonul DHL Stafeta Carpatilor sa se desfasoare in cele mai bune conditii de siguranta pentru toti participantii in ziua de 21 iunie vor fi inchise urmatoarele drumuri: incepand cu orele 10.00 pana la 13.00 va fi inchisa circulatia rutiera spre Predeal Unitatea Militara – Rasnov (DN73A), iar in intervalul orar 11.00-17.00 va fi interzis accesul rutier spre Rasnov – Poiana Brasov (DN1H).

Programul de desfasurare a maratonului va fi dupa cum urmeaza:

Orele 07:45 – Toti participantii se intalnesc in parcarea din fata Stanei Turistice Poiana Brasov.
Sefii de echipe si participantii individuali sunt asteptati la Info Centrul organizat pe platoul Stanei Turistice din Poina Brasov de unde pot ridica kit-ul de concurs (sistemul electronic de contorizare, numarul de concurs, programul de imbarcare pentru fiecare tura de alergatori, confirmarea persoanei de contact din partea organizatorului care raspunde de fiecare echipa in parte) si pentru a confirma sosirea la eveniment.

Orele 08.15 - 08:30 - Primele doua ture de alergatori din fiecare echipa si participantii individuali sunt imbarcati in autocare si transportati la linia de start (Predeal) respectiv primul punct de schimb de pe traseu ( 7 km fata de linia de start).

Ora 10.00 - Startul oficial al competitiei.
Competitorii care vor lua startul in acelasi timp sunt: alergatorii pentru cursele individuale de maraton si semimaraton si prima serie de alergatori ai echipelor de stafeta.

Competitia se va incheia cel mai devreme la ora 14.00 cel mai tarziu la ora 17.00. Timpul maxim de parcurgere a distantelor este de 1 ora si 15 min/bucata pentru stafeta, 7 ore pentru maraton si 3 ore pentru semimaraton.

Festivitatea oficiala de premiere va avea loc pe platoul din fata Stanei Turistice din Poiana Brasov la ora 18.00.

Partenerii care sustin Maratonul DHL Stafeta Carpatilor anul acesta sunt: Primaria Brasov, Directia pentru Sport a Judetului Brasov, Federatia Romana de Rugby, Ro Club Maraton, Radio Zu, World Class, Dorna, EasyPlast, Medlife, Smile Factory si Aggreko.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod