Amadeus vor participa la Eurovision pentru Suedia? Alexander Rybak le-a propus!

Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis, cele patru componente ale trupei Amadeus, ar putea participa anul viitor la Eurovision. Și nu pentru România, ci pentru Suedia.

Alexander Rybak, câștigatorul concursului european de acum cinci ani, le-a cunoscut pe artisete atunci când ne-a vizitat țara și, impresionat de talentul lor, le-a propus o colaborare muzicală.

Suedezul care s-a făcut remarcat la Eurovision cântând la vioară piesa “Fairytale”, le-a spus că are deja pregătite câteva piese care li s-ar potrivi iar, mai mult, cu una dintre ele ar putea concura chiar și la Eurovision. Însă nu pentru România, ci pentru Suedia, nordicii fiind, după părerea lui, mult mai receptivi la stilul lor muzical de calitate.

“I-a plăcut proiectul nostru și ne-a spus ca are piese care ni s-ar potrivi.

Ne-a surprins plăcut că, imediat cum a ajuns acasă, ne-a scris ca are mai multe idei pentru noi, chiar și o propunere de a participa pentru Suedia la selecția lor pentru Eurovision. Ne-ar face mare plăcere să colaborăm cu el”, declară Andreea Runceanu.

Până se va concretiza această colaborare, cele patru artiste se concentrează asupra concertelor din România și de peste hotare pe care le au programate odată cu noul lor proiect. Au lansat recent piesa “Unstoppable” și au în agendă cântări în Europa și Asia.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod