AM DAT STARTUL CUPEI MONDIALE FIFA BRAZILIA 2014

LIVE PE PROMENADA 12 IUNIE - 13 IULIE
Joi, 12 iunie 2014, TVR și mall Promenada din București au dat startul Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 alături de nume celebre ale fotbalului românesc, precum Florin Răducioiu, Miodrag Belodedici, Dumitru Dumitriu, Ionuț Cristian Poiana și Adrian Enache, proaspăt campion mondial cu Naționala de Fotbal a Artiștilor.

Pe terasa în aer liber din Promenada, invitații lui Ionel Stoica au prefațat meciurile Cupei Mondiale și au răspuns întrebărilor redactorilor ProSport. Iubitorii fotbalului s-au bucurat de un spectacol inedit și au avut parte de o serie de surprize pregătite de organizatori pe parcursul întregii seri.
Atmosfera fierbinte de la Rio, cu dansuri în ritm de samba și costume spectaculoase, a fost asigurată de către dansatoarele clubului Chaboo.

Mall Promenada este partenerul oficial al Societății Române de Televiziune (SRTV) pentru retransmisia pe terasa centrului comercial a tuturor meciurilor Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, fiind singura locație licențiată în acest scop pentru public viewing.

Vă așteptăm în următoarele 4 săptămâni PE Promenada, să trăim o experiență unică în HD, prin difuzarea meciurilor FIFA World Cup Brasil 2014 pe un super-ecran în aer liber la înălțime (8 x 6 m) și o rezoluție perfectă, asigurată prin proiectorul unic în România, cu o capacitate de 35.000 lucși.

Programul integral al meciurilor difuzate pe terasa Promenada poate fi gasit aici:

suntpe.ro

Vizualuzați pozele din serile de Cupă Mondială pe facebook.com/promenadaro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod