2 CELLOS va inita pe 6 decembrie la Sala Palatului

Celebra trupa 2Cellos, formata din doi muzicieni inzestrati cu calitati muzicale supra-omenesti, Luka Sulic si Stjepan Hauser revine in Romania, pe 6 Decembrie la Sala Palatului cu un show care nu trebuie ratat.

Acompaniati de tobosarul Dusan Krajc , acestia vor sparge barierele intre muzica clasica si rock intr-o maniera cu totul orginala si ne vor arata ca Brahms, Elton John, ACDC sau Steve Vai au multe elemente in comun.


 2Cellos au sustinut anul trecut un concert senzational la Sala Palatului cu casa inchisa, acestia cucerind  iremediabil publicul roman.
Anul acesta, cei doi va invita sa luati parte la un show complex care va cuprinde atat eleganta si rafinamentul muzicii clasice, cat si momente de o nebunie muzicala si scenica absolut savuroase.


Mai jos puteti urmari videoclipul cu invitatia baietilor: https://www.youtube.com/watch?v=LGERXUGxJ3s
Iubitorii de muzica care nu şi-au achizitionat bilete pentru acest eveniment de amploare au motive să se grabească, numarul locurilor disponibile scazand zilnic. Deocamdata, au mai ramas disponibile doar biletele la categoriile VIP,I si II. Biletele sunt disponibile in reteaua eventim si online pe www.eventim.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod