Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 6 MARTIE, ORA 21.30 – CONCERT VUNK

Vunk, impreuna cu BestMusic iti dau cea mai buna idee de Martisor pentru acest an: concertul #numaila2, sustinut in data de 6 martie 2014, de la ora 21.00, la Hard Rock Cafe.

Toamna trecuta, la Polivalenta, ati descoperit impreuna cu ei formula fericirii. Acum o stim cu totii. Ati plecat cu fericirea acasa si pentru unii dintre voi a ramas aprinsa cateva zile. Ascunsa intr-o bratara colorata si luminoasa. Dupa 6 luni, pe 6 martie aprindem, iar, fericirea. Si daca primavara nu vine pana atunci, o aducem impreuna.

In noi toti, nu afara. Pentru ca vor canta ce va place voua cel mai mult. Pentru ca vor canta si ce n-au mai cantat demult. Si pentru ca vom incepe anul si cu un cantec nou. O prima auditie. Tot despre voi si despre ei.

Biletele costa 60 de lei (loc in picioare in fata scenei) si sunt disponibile la Hard Rock Cafe si din Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele IaBilet.ro, Myticket, Bilete.ro si Eventim.ro.


 

VINERI, 7 MARTIE, ORA 21.00 – KARAOKE STAR


Pe 7 martie, de la ora 21:00, te invitam sa ridici o sala intrega in picioare cu talentul tau de interpret! Urca pe scena si arata-le prietenilor tai ca ai stofa de vedeta interpretand o piesa dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe si artisti ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams si multi altii. La sfarsitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci si cu o multime de fani!



Intrarea este libera. Rezervari la numarul 021-206.62.61.

 

SAMBATA, 8 MARTIE, ORA 22.30 – CONCERT PUBLIKA

PUBLIKA revine pe 8 martie la Hard Rock Cafe pentru un concert live incendiar, dedicat tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Vino sambata, de la ora 22:30, si lasa-te sedusa de cei cinci “cavaleri” ai trupei si frumoasele lor piese de dragoste: "Unde esti", "Tot ce vreau", "Yesterday" sau "Cazut din nori". Ia-ti cele mai bune prietene cu tine si sarbatoriti impreuna Ziua Femeii pe ritmurile unora dintre cele mai indragite hituri ale tuturor timpurilor. Si nu uita: primavara e mai frumoasa atunci cand incepe cu muzica buna!

Pretul unui bilet este de 35 lei (loc la masa) si 50 lei (loc la masa in fata scenei).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod