Mihai Trăistariu s-a făcut prezentator TV

Cântărețul va fi gazda unei emisiuni asemănătoare "Vocii României" şi "X Factor". El va primi 1.000 de euro pe săptămână.
Din 6 aprilie, artistul va fi prezentatorul unui show de talente muzicale, intitulat "Campionii muzicii" și care va fi transmis de postul TV Neptun. "O să-mi fac debutul în calitate de prezentator. Va fi o emisiune al cărei scop este să descopere talentele muzicale de la noi din ţară", a declarat Mihai Trăistariu pentru ziarul Libertatea.

Mihai nu este doar prezentatorul concursului, ci şi organizator, el implicându-se activ şi în realizarea preselecţiilor. Iar pentru acest dublu rol solistul şi-a negociat un salariu de 4.000 de euro lunar, scrie ziarul citat.

Pentru debutul său ca prezentator TV, Mihai Trăistariu anunță că va veni în faţa publicului cu un look nou, la un an de la operaţia de implant de păr: "Am să vorbesc cu stilistul emisiunii şi îmi voi face un look care să vă uimească.
Va fi ceva trăsnet"
, a promis el.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod