DJ Wanda a tatuat cranii si pene de paun pe pielea fetelor din club

DJ Wanda a fost centrul atentiei unui eveniment dintr-un club din Bucuresti. Dupa ce a mixat timp de o ora, cunoscuta DJ-ita s-a asezat la un pupitru special si a inceput sa tatueze fetele din locatie. Nu insa in mod clasic, ci folosind imprimeuri semipermanente.
La invitatia lui Andrei Nastase, Wanda a aplicat pe pielea domnisoarelor din Bonton tatuaje grafice in nuante argintii, aurii, albe si negre, dar si modele florale, cranii, pene de paun si chiar silueta lui Buddha. Alaturi de ea s-a aflat si Laura Constantin, alias Henna Journey, care a completat-o cu desene de tip henna.

“Tatuajele semipermanente pe care le fac si eu la salonul meu sunt din ce in ce mai cerute in prezent. Dureaza doar 10 minte si tin cam o saptamana si jumatate. In aceasta perioada iti dai seama cat de mult iti place modelul, iar, daca totul este ok, vii si ti-l fac pemanent. La salon ajung des baieti si fete care sa probeze mai intai unui semipermanent si apoi sa revina si sa se tatueze pe bune”, spune DJ Wanda.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod