Zdob şi Zdub lansează în această seară, la Hard Rock Cafe, un nou album, „Basta Mafia“

Zdob şi Zdub susţine în această seară, de la ora 22.00, la Hard Rock Cafe, un concert exploziv, în cadrul căruia va fi lansat şi cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei,

Zdob şi Zdub susţine în această seară, de la ora 22.00, la Hard Rock Cafe, un concert exploziv, în cadrul căruia va fi lansat şi cel de-al şaptelea album din cariera muzicală a trupei, intitulat „Basta Mafia“.

Cei şase artişti moldoveni au lucrat timp de aproape doi ani la acest nou album, lansat împreună cu MediaPro Music şi care marchează totodată şi majoratul formaţiei, Zdob şi Zdub având 18 ani de activitate muzicală. Pe albumul „Basta Mafia“ este inclus şi single-ul „Moldovenii s-au născut“, care a fost lansat pe 25 ianuarie şi care se bucură deja de popularitate în rândul publicului.

„Ideea unui nou album ne-a venit foarte natural.

Nu de alta, dar întotdeauna suntem pe drum, traversând oraşe şi ţări. Cu alte cuvinte, «Gypsy Life», ca într-una dintre piesele noastre“, a explicat Roman Iagupov, solistul trupei.

Preţul biletelor pentru concertul Zdob şi Zdub este de 50 de lei cu loc în picioare şi 70 de lei cu loc la masă. Biletele se pot achiziţiona de pe www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete, dar şi direct de la Hard Rock Cafe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod