Sunrise Inc a lansat videoclipul piesei „Love me“, realizată în colaborare cu Delia

„Love me“, cel mai recent single al băieţilor de la Sunrise Inc, realizat în colaborare cu una dintre cele mai bune voci din România, Delia, beneficiază acum şi de videoclip. Regizat de

„Love me“, cel mai recent single al băieţilor de la Sunrise Inc, realizat în colaborare cu una dintre cele mai bune voci din România, Delia, beneficiază acum şi de videoclip.

Regizat de către Alex Ceauşu şi filmat în România şi în Spania, clipul prezintă nu doar o poveste de dragoste, ci şi un îndemn la distracţie, sub cerul torid al zilelor de vară.

„Filmările au durat cinci zile în Spania, plus încă o zi în Buftea. Am ales să lucrăm cu Alex Ceauşu pentru că este singurul care a înţeles ceea ce vrem, iar rezultatul este cel pe care îl aşteptam.

Noi credem că este cel mai bun videoclip al nostru de până acum“, a spus Silviu de la Sunrise Inc.

„Am primit cu drag propunerea de a colabora cu băieţii de la Sunrise Inc. Piesa m-a prins de la prima ascultare şi sunt convinsă că o să placă publicului. La filmarea clipului toate au decurs lejer şi la sfârşit ne-am amuzat cu fumigenele colorate şi acele tunuri de confetti“, a completat şi Delia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod