Puya şi Inna au lansat videoclipul piesei „Strigă“

Melodia „Strigă“, interpretată de Puya și Inna și numită de către public colaborarea anului, beneficiază acum și de un videoclip pe măsura așteptărilor. Piesa este compusă de

Melodia „Strigă“, interpretată de Puya și Inna și numită de către public colaborarea anului, beneficiază acum și de un videoclip pe măsura așteptărilor.

Piesa este compusă de David Deejay, unul dintre cei mai în vogă producători muzicali din România, în studioul Dav7Music. “Este prima mea piesă cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că acel artist e din România”, a spus Puya.

Cadrele cu Puya au fost filmate de regizorul Marian Crișan și directorul de imagine Tudor Mircea (RSC) și au fost surprinse la o carieră de piatră din Dobrogea.

Echipa a realizat filmările aeriene spectaculoase folosind drone cu multi-rotor de ultimă generație, cu 8 elice și stabilizare giroscopică a camerei pe 3 axe.

Imaginile senzuale ale Innei au fost captate și editate de Bogdan Daragiu și John Perez, cu care Inna a mai colaborat și pentru “Endless”, “WOW” sau “Cola Song”. John Perez este cunoscut și pentru colaborările sale cu alți artiști internaționali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga sau Beyonce.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod