Pepe a lansat „Sol De Playa“, versiunea în limba spaniolă a melodiei „E vara mea“

Pepe a lansat “Sol De Playa” versiunea în limba spaniolă a single-ului “E Vara Mea”, colaborarea artistului cu Arando Marquez ce se bucură de un feedback excelent din partea publicului şi

Pepe a lansat “Sol De Playa” versiunea în limba spaniolă a single-ului “E Vara Mea”, colaborarea artistului cu Arando Marquez ce se bucură de un feedback excelent din partea publicului şi care a căştigat premiul pentru “Cea mai bună melodie” a acestei veri la Mamaia Music Awards.

“Sol de Playa” a fost înregistrată de Pepe în acelaşi timp cu varianta în limba română, producţia piesei aparţinând echipei de la Rappin’ On. Connect-R semnează, alături de Adrian Cristescu, partea de compoziţie.

“Ideea de a face această variantă mi-a venit în studio, la înregistrări.

Fiind o piesă cu puternice influenţe latino, chiar dacă orchestraţia, beat-ul, tot aranjamentul este house-dance, am zis că trebuie neapărat să aibă şi o variantă în spaniolă. “Sol de Playa” este, de altfel, prima piesă de la Pepe Latin Music ce este promovată şi internaţional, iar semnalele primite până acum sunt cel puţin încurajatoare“, a spus Pepe.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod