Nicole Cherry a lansat un nou videoclip, realizat pentru piesa „Vara mea“

Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip plin de veselie şi culoare, realizat pentru piesa “Vara mea”. Noul single este produs în colaborare cu HaHaHa Production, iar filmările clipului, în

Nicole Cherry lanseaza un nou videoclip plin de veselie şi culoare, realizat pentru piesa “Vara mea”. Noul single este produs în colaborare cu HaHaHa Production, iar filmările clipului, în regia lui Alex Ceauşu, au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea.

Nicole realizează în videoclip o coregrafie ingenioasă, creată de dansatorii săi, Little Aurica, AliB şi Ionuţ Tănase, unul dintre câştigătorii emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe lângă zeci de tineri dansatori de la Performance Dance Studio, artistei i-au fost alături la filmari şi mulţi colegi de breaslă, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Neylini, Giulia şi Skizzo Skillz.

„Este o piesă de vară, despre vară, care sper să placă tuturor! Îmi doresc să aibă cel puţin la fel de mult succes ca şi ‘Memories’, single-ul meu de debut.

Ne-am distrat foarte tare la filmări. Le mulţumesc tuturor că au fost alături de mine într-o zi atât de importantă din viaţa mea“, a spus Nicole Cherry.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod