Misha Twain şi F.Charm au lansat piesa „Roz sau gri“

F.Charm, cântăreţul care a colaborat cu Delia pentru piesa „Aproape de tine“, lansează o nouă melodie, „Roz sau gri“, în colaborare cu Misha Twain. Misha Twain l-a întâlnit pe

F.Charm, cântăreţul care a colaborat cu Delia pentru piesa „Aproape de tine“, lansează o nouă melodie, „Roz sau gri“, în colaborare cu Misha Twain.

Misha Twain l-a întâlnit pe F.Charm în studioul băieţilor de la Deepcentral, i-a prezentat o schiţă de piesă care i-a plăcut, iar apoi au început să lucreze împreună la piesa „Roz sau gri“. Orchestraţia a fost compusă de Misha Twain, iar textul şi muzica de F.Charm şi Doru de la Deepcentral.

„Mi-a plăcut ideea. Misha mi-a propus să colaborăm pe această piesă, iar eu deja ştiam ce anume trebuie să scriu pe ea.

Am scris despre un F.Charm care de la 14 ani ştia deja ce vrea să facă în viaţă şi cum a început lupta cu piedicile puse pentru a-şi atinge visul. Piesa are un mesaj personal în care se poate regăsi majoritatea tinerilor de astăzi şi nu numai. Tot ce am scris a fost din suflet şi adevărat, este piesa în care m-am descărcat emoţional şi prin ea vreau să dau curaj, speranţă şi voinţă celor care au de atins un scop“, a spus F.Charm.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod