Melodia „All my people“, cântată de Alexandra Stan, are acum şi videoclip

După ce a lansat „Mr. Saxobeat“, „1.000.000“ sau „Lemonade“, piese care au făcut-o cunoscută atât în România, cât şi peste hotare, Alexandra Stan revine cu un nou single, numit

După ce a lansat „Mr. Saxobeat“, „1.000.000“ sau „Lemonade“, piese care au făcut-o cunoscută atât în România, cât şi peste hotare, Alexandra Stan revine cu un nou single, numit „All my people“, realizat în colaborare cu Manilla Maniacs, un nou proiect marca MAAN Studio.

Noua melodie a Alexandrei Stan are şi un videoclip incendiar, filmat în Bulgaria, în regia lui Ilarionov Borisov, un artist foarte popular în Bulgaria, fost dansator profesionist.

„Îl cunoşteam de mult timp pe Ilarionov Borisov, ne doream să colaborăm încă de la primul meu clip şi mă bucur că în sfârşit am reuşit acest lucru.

Filmările au avut loc în centrala electrică de termoficare din Sofia şi am avut parte de multe momente amuzante, pentru că echipa nu vorbea nici engleză, nici română, şi ne înţelegeam mai greu“, a spus Alexandra.

Artista apare în clip atât în ipostaze senzuale, în lenjerie intimă, dar şi îmbrăcată elegant, cu o cămaşă pe gât, pantaloni lungi şi pălărie, executând perfect o coregrafie spectaculoasă, alături de mai mulţi dansatori.

Single-ul se bucură deja de succes în străinătate, fiind pe locul 5 în topul iTunes Italia, după numai patru zile de la apariţie, şi este licenţiat worldwide, iar radiourile din Italia îl difuzeaza în heavy rotation.

Mai mult decât atât, Alexandra Stan va începe un turneu de promovare a piesei în Europa: primul concert va avea loc în Italia, apoi artista va ajunge în Regatul Unit al Marii Britanii, Turcia şi Rusia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod