Loredana a lansat o nouă melodie, „Risipitor“, care vine însoţită şi de un videoclip

Loredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic. Filmările videoclipului au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buliga,

Loredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Risipitor”, un single cu un mesaj puternic. Filmările videoclipului au avut loc în Buftea şi au durat 16 ore, în regia lui Dragoş Buliga, cel cu care Lori a mai lucrat şi pentru clipurile “Tzuki” şi “Viva Mamaia”.

Noul videoclip prezintă o luptă între artistă şi alter ego-ul ei masculin, ocazie cu care Loredana a adoptat o atitudine masculină, care o prinde de minune. Ţinutele Loredanei au fost asigurate de Radu Mada, de machiajul artistei s-a ocupat Alex Abagiu, iar coafurile sale au fost realizate de Sorin Stratulat.

Pe lângă noul videoclip, Loredana pregăteşte un nou concert de excepţie la Sala Palatului, „Reveria”, unde va cânta pentru al treilea an consecutiv.

Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 20.00.

“Aşteptarea a luat sfârşit! Vă ofer cu toată dragostea noul meu single şi videoclipul ‘Risipitor’. Le mulţumesc talentaţilor mei prieteni şi colaboratori care m-au ajutat, m-au inspirat şi m-au completat. Vă aştept cu nerăbdare la spectacolul meu, ‘Reveria’, să cântăm noua piesă împreună”, a spus Loredana.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod