Lavinia Pârva a lansat o nouă piesă, „Poveşti cu zâne”

După ce a cucerit topurile din Europa, iar piesele ei au fost licenţiate în Spania, Turcia, Grecia şi Rusia, Lavinia se întoarce acasă, în atenţia publicului din România, cu un nou single,

După ce a cucerit topurile din Europa, iar piesele ei au fost licenţiate în Spania, Turcia, Grecia şi Rusia, Lavinia se întoarce acasă, în atenţia publicului din România, cu un nou single, „Poveşti cu zâne“.

Produs în studiourile Kazibo Music de către Alex Pelin şi Ovidiu Baciu, „Poveşti cu zâne“ marchează un nou început pentru Lavinia, dar şi o schimbare de stil muzical. Artista se maturizează din punct de vedere profesional, astfel că a optat pentru o baladă sensibilă cu un mesaj puternic care să ajungă direct către sufletele ascultătorilor.

„Pentru mine, anul care tocmai se încheie a fost unul al provocărilor şi un an în care am învăţat foarte mult! Mi-am dorit să-mi surprind fanii din România care aşteptau din partea mea o piesă în limba română.

‘Poveşti cu zâne’ mi-a plăcut de la prima ascultare pentru că este o piesă sinceră în care se poate regăsi orcine şi pentru că îmi era dor să cânt în limba română“, a spus Lavinia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod