Inna cântă în moldoveneşte, alături de formaţia Carla's Dreams, piesa „P.O.H.U.I.“

Inna ne uimeşte pe zi ce trece mai mult, de această dată lansând o melodie în moldoveneşte, alături de formaţia Carla's Dreams. Piesa, denumită „P.O.H.U.I.“ (Patologia obstructiv

Inna ne uimeşte pe zi ce trece mai mult, de această dată lansând o melodie în moldoveneşte, alături de formaţia Carla's Dreams.

Piesa, denumită „P.O.H.U.I.“ (Patologia obstructiv huliganică uniform iradiată), are şi un videoclip, în care Inna apare cu părul tuns scurt, îmbrăcată într-un costum bărbătesc şi cântând cu accent moldovenesc.

Povestea colaborării dintre Inna şi Carla's Dreams a început în urmă cu câteva luni, când ea a ascultat melodia „P.O.H.U.I.“ şi i-au plăcut foarte mult ideea, mesajul şi starea piesei, şi şi-a dorit să cânte împreună cu formaţia din Republica Moldova.

Cei de la Carla's Dreams au fost încântaţi de propunere şi au venit în România să înregistreze piesa împreună şi să discute despre filmarea videoclipului.

Înregistrările au avut loc la Bucureşti, în studioul băietilor de la The Farmers, cei care au făcut piesa „Jameia“, a Antoniei. Tot aici a avut loc şi filmarea videoclipului pentru partea în care apare Inna, adaptare la versiunea originală.

„«P.O.H.U.I.» mi-a atras atenţia de la început şi am simţit că este genul acela de piesă care te face să te detaşezi de cotidian, să spui «nu îmi mai pasă» şi să te gândeşti la acele lucruri care contează cu adevărat în viaţă.

Practic, «P.O.H.U.I.» este o stare. Mă bucur că prin această colaborare, o trupă din Republica Moldova ajunge în atenţia publicului din România. Sunt foarte multe proiecte muzicale moldoveneşti care merită susţinute“, a spus Inna.

Carla's Dreams este o formaţie din Republica Moldova despre care lumea nu ştie foarte multe lucruri. Tinerii au fost întotdeauna misterioşi, cu toate că s-au lansat în urmă cu aproximativ un an şi au devenit vocea noii generaţii. Mesajul lor este „Tu eşti Carla's Dreams“, iar pe canalul oficial al formaţiei au reuşit să adune peste 2 milioane de vizualizări.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod