20 de șoferi ghinioniști: Mașinile lor s-au transformat pe loc în rable

Pentru șoferi, acesta e cel mai negru coșmar: să-ți găsești mașina atât de avariată, încât nici nu mai poți pleca cu ea la service.
Când e să meargă ceva prost, nici măcar nu mai pornește: cam așa poate fi descrisă pățania acestor șoferi care și-au găsit mașinile avariate. Poate fi ghinion, poate fi un pic și vina proprietarilor, pentru că puțină atenție i-ar fi ferit de necazuri sau poate că Universul a aranjat ca fix mașinile lor să fie lovite de fulger (caz real, soldat cu ditamai gaura în capotă), de un pește scăpat de un pescăruș în zbor sau să ia foc din senin pe autostradă.

Cert e că în multe cazuri dauna este totală și mașinile ajung la fier vechi, iar în unele cazuri oameni mai aveau rate de plătit la leasing sau creditul auto, așa că e de înțeles frustrarea cu care au postat imaginile pe o pagină de Reddit intitulată sugestiv "Well That Sucks".

Cu 2,3 milioane de membri, acest grup dedicat tuturor lucrurilor neplăcute care li se întâmplă unora în viață a fost înființat în primăvara anului 2013, iar de atunci, comunitatea a ajuns la peste două milioane de membri, relatează Bored Panda.


Unele dintre cele mai numeroase și mai vizualizate postări sunt cele în care sunt implicate mașini. Explicabil: sunt destul de frecvente și, spre neplăcerea proprietarilor implicați, sunt spectaculoase, atrăgând interesul. Iată ce surprize neplăcute au avut acești șoferi!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod