tort de nuntă

Cum îşi dau seama fotografii de nunţi dacă o căsnicie rezistă

tort nunt?
Un indiciu care arată cât de durabil va fi un cuplu proaspăt căsătorit este modul în care mirii taie tortul, spune un fotograf


Faptul că unii fotografi "adulmecă" mai uşor cuplurile înclinate spre divorţ este notabil. Totuşi, cum reuşesc să-şi dea seama? Mulţi spun că au păstrat legătura pe Facebook cu mirii sau i-au mai fotografiat în alte ocazii.

Un fotograf de nunţi a mărturisit că nu ştie sigur dacă un cuplu pe care l-a fotografiat mai este căsătorit, dar i-a atras atenţia faptul că tânărul mire vorbea la telefon în timp ce păşea în biserică.

În plus, acesta purta jeanşi: "Nu era cel mai fericit, din păcate nici în poze nu am prins vreo reacţie mai bună", a scris acesta.

Un alt utilizator, BigIdeaPhotoVideo, a spus că firma sa face înregistrări video la nunţi, nu fotografii, dar anul trecut a lucrat pentru un cuplu care se cunoscuse cu câţiva ani înainte de a se căsători şi avea un copil. Partenerul operatorului video, care era prieten pe Facebook cu mirele, i-a zis că acest cuplu nu va rezista. Dar şi în acest caz se poate spune că existau informaţii "din interior".

Codymcn, un alt fotograf de nunţi, a explicat că nu există o metodă unică prin care să detectezi un cuplu proaspăt căsătorit care va divorţa, însă sunt unele cupluri la care e suficient să te uiţi puţin şi să-ţi dai seama doar după  "după modul în care se privesc" dacă vor rezista mult timp.


Un alt utilizator a scris că a auzit de la "un tip care face poze de nuntă" că poate spune dacă un cuplu va divorţa după modul în care proaspăt căsătoriţii taie tortul de nuntă. "Cei care par că se luptă când taie prima felie, încercând să se impună unul în faţa altuia, se vor despărţi în majoritatea cazurilor. Cei care taie tortul într-un mod tandru vor trăi mult timp împreună", a explicat acesta.


Foto: Depositphotos, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod