Zi de joi incendiara, cu Phoenix si Fire of Anatolia!

Daca duci dorul zilelor libere, afla ca nu ai de ce sa te plangi - saptamana este plina de evenimente de la care nu trebuie sa lipsesti: lansari de carte, piese de teatru, festivaluri, concerte si spectacole de tot felul. Cu siguranta, te vei simti mai aproape de concediu si mult mai relaxata. Spre exemplu, pentru 7 mai nu iti face alte planuri, pentru ca noi ti-am pregatit mai multe recomandari pentru petrecerea timpului liber, pe care nu le poti refuza: concert Phoenix de exceptie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din Parcul National, spectacolul "Fire of Anatolia" si piesa de teatru "Cafeneaua", care se joaca la Teatrul Bulandra, Sala Izvor.

Daca duci dorul zilelor libere, afla ca nu ai de ce sa te plangi - saptamana este plina de evenimente de la care nu trebuie sa lipsesti: lansari de carte, piese de teatru, festivaluri, concerte si spectacole de tot felul. Cu siguranta, te vei simti mai aproape de concediu si mult mai relaxata.

Spre exemplu, pentru 7 mai nu iti face alte planuri, pentru ca noi ti-am pregatit mai multe recomandari pentru petrecerea timpului liber, pe care nu le poti refuza: concert Phoenix de exceptie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din Parcul National, spectacolul "Fire of Anatolia" si piesa de teatru "Cafeneaua", care se joaca la Teatrul Bulandra, Sala Izvor.

Daca vrei sa te "rasfeti" cu muzica buna, atunci avem solutia perfecta pentru tine: concertul trupei Phoenix, care va avea loc in Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National, cu incepere de la ora 20.00.

Invitatul special al evenimentului este Moni Bordeianu, iar in deschidere va canta formatia Phenomenon.

Pretul unui bilet este de 60 de lei, iar in pret este inclus un CD al formatiei, pe care cei prezenti la concert il vor primi la intrarea in amfiteatru.

Concert Phoenix
Locatie: Amfiteatrul Mihai Eminescu din Parcul National (Bd. Basarabia)
Data: joi, 7 mai 2009
Ora: 20.00
Pret bilete: 60 lei - include un CD al formatiei. Biletele pot fi achizitionate de la sediul Amfiteatrului Cultural Mihai Eminescu, dar si online, pe bilete.ro, blt.ro si eventim.ro.

In cazul in care nu ai vazut pana acum spectacolele sustinute in Romania de trupa de dansatori turci, te sfatuim sa nu ratezi show-ul "Fire of Anatolia" din aceasta seara.
Te asiguram ca nu vei regreta - este un spectacol unic, in adevaratul sens al cuvantului, in care muzica traditionala se imbina cu elemente de dans spectaculoase.

"Fire of Anatolia" are la baza episoade din mitologia si istoria Turciei. Trupa de dansatori impresioneaza prin punerea in scena, bogatia costumelor, coordonarea perfecta si dansurile extrem de complexe, precum si prin ritmurile muzicale diferite inglobate in cadrul spectacolului. In 2009, trupa revine cu o coregrafie noua si cu noi costume.


Spectacolul "Fire of Anatolia"

Locatie: Sala Palatului (Str. Ion Campineanu nr. 28)
Data: joi, 7 mai 2009
Ora: 20.00
Pret bilete: 50, 75, 100, 150 si 200 de lei - pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, de la casa de bilete a Salii Palatului, precum si online, pe: ticketpoint.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, eventim.ro si blt.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod