Zi de joi incendiara, cu Phoenix si Fire of Anatolia!

Incepand cu ora 19.00, poti viziona piesa de teatru "Cafeneaua", pusa in scena la Teatrul Bulandra si regizata de Horatiu Malaele, cel mai longeviv spectacol din repertoriul curent al acestui teatru.

"Cafeneaua" este o comedie in care rasul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor, dar, mai ales, al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

O bufonada amara, de altitudine dramatica, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani); casnicia lor fisurata, dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

O radiografie a efemerei noastre treceri pamantene si o sala ce rasuna de aplauze si mult dupa incheierea reprezentatiei.

Horatiu Malaele a declarat: "Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimantatoare a vietii noastre pe pamant".

Pentru rolul Wally si pentru rolul din spectacolul "Unde-i revolverul?" (Teatrul Nottara), Horatiu Malaele a primit in anul 1998 premiul Uniter pentru cel mai bun actor.

Piesa de teatru "Cafeneaua", de Sam Bobrik si Ron Clark

Regia: Horatiu Malaele
Scenografia: Mihai Madescu, Nina Brumusila
Cu: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu
Locatie: Teatrul Bulandra, Sala Izvor (Bd.
Schitu Magureanu nr. 1)
Data: joi, 7 mai 2009
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 1h 45' (fara pauza)
Pret bilete: Categ. I - 26.50 lei, Categ. II - 13.25 lei (elevi, studenti)

Site-ul 1801.ro iti recomanda urmatoarele evenimente:

UnderLondon 2009
"Barbierul din Sevilla"
Concert Simfonic Filarmonica George Enescu
After Party Phoenix
EuropaFest serbeaza in Hard Rock Cafe
Party Waldeck-2

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod