Vineri, preludiul distractiei din weekend

Ce-ar fi sa incepi sfarsitul de saptamana cu un film de referinta pentru cinematografia franceza?
Ce-ar fi sa incepi sfarsitul de saptamana cu un film de referinta pentru cinematografia franceza? Daca ai fost la Festivalul de Film Francez cu siguranta ca l-ai vazut. Este vorba despre "In clasa" (Entre les murs), pelicula care-i are in distributie pe Francois Begaudeau, Nassim Amrabt, Laura Baquela, in regia lui Laurent Cantet.

Francois Begaudeau joaca rolul unui profesor de franceza la un colegiu cu adolescenti scapati de sub control. In dorinta lui de a instrui, Francois nu ezita sa-si asume niste riscuri, punandu-i pe acesti tineri, ce trebuie "domesticiti", fata in fata cu propriile lor limite, astfel incat sa-i motiveze.
Dar el insusi poate claca.

Filmul se va difuza la Sala Elvira Popescu, vineri 20 martie, la orele 18.00 si 20.30.

Speranta unui nou job...


Intr-o perioada in care toti ne temem ca am putea sa ramanem fara job, Lia Bugnar si Dana Magdici au scris o piesa de teatru intitulata "Oferta de serviciu". Piesa de joaca la Centrul Cultural Nicolae Balcescu, vineri 20 martie, incepand cu ora 19.00.

Din distributie fac parte Denisa Nicolae, Ioana Ancea, Ioana Marcoiu, Alexandra Burlacu, Irina Caramizaru, Andra Popa si Irina Radulescu.
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.

"Timpuri noi", in locuri vechi


Trupa Timpuri (poza Mediafax) noi vine la Clubul Taranului pentru a le oferi celor prezenti un spectacol de exceptie care o sa aduca aminte de vremuri mai bune. Trupa este alcatuita din: Dan Iliescu - chitara, voce, Adrian Plesca "Artanu" - vocal, Silviu Sanda - bas, Andrei Barbulescu - tobe. Asadar, recitalul va avea loc vineri, 20 martie, la Clubul Taranului, incepand cu ora la 21.00.

Dance & Drink Like a Pirate Night


Mare petrecere, mare in Avast Club in fiecare vineri. Incearca si tu aceasta experienta, pentru ca s-ar putea sa-ti faci un obicei din asta, mai ales ca organizatorii iti dau aceasta ocazie organizand la fiecare sfarsit de saptamana un astfel de eveniment.
Asadar vineri, 20 martie, incepand cu ora 21.30, da-ti intalnire cu prietenii in Avast.

Incepe Future Shorts


Festivalul de film, Future Shorts, isi deschide portile la Teatrul National I. L. Caragiale. Iata care este programul de vineri:

  • 20.00 – Scurt metraje romanesti "de colectie"
  • 21.00 – Scurt metraje internationale Future Shorts
  • 22.30 – Scurt metraje romanesti inscrise in competitia Future Shorts
  • 23.00 – Concert Khidja Clouds Society Jam Session
  • 24:00 - Afterparty cu TRG & MC BEAN
19 Martie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod