Miercuri - un film, o piesa de teatru si un party

S-a scurs prima jumatate a acestei saptamani si sunt convinsa ca te gandesti la weekend.
S-a scurs prima jumatate a acestei saptamani si sunt convinsa ca te gandesti la weekend. Ca sa te introduc oarecum in atmosfera acestei perioade, iti propun sa te relaxezi. Ce zici de un film, o piesa de teatru si o petrecere.

Productia romaneasca "Alexandra" "ti se prezinta" la NCRR (Noul Cinematograf al Regizorului Roman), miercuri - 24 februarie, incepand cu ora 20.30. Tavi, un barbat de aproape 40 de ani, descopera ca fiica sa, Alexandra, in varsta de numai patru ani, nu il mai striga tata.

Filmul a fost premiat la Festivalul International de Scurt Metraj Oberhausen 2008 si ruleaza in cadrul evenimentului Best of the Best - cele mai bune scurt metraje intr-o singura proiectie.

Daca preferi un cadrul boem, unic, iti recomand sa mergi la piesa "Legenda Marelui Inchizitor", care ruleaza la Teatrul National Bucuresti, tot miercuri, incepand cu ora 19.00. Spectacolul porneste de la un episod distinct din ultimul roman al lui F.M.
Dostoievski, "Fratii Karamazov". Un text fascinant despre pervertirea credintei de catre reprezentantii Bisericii, un spectacol despre deriva exercitiului religios care sfarseste prin a desconsidera invatatura crestina si a o corupe in folosul puterii. Un text profetic despre "fericirea universala", telul final al tuturor experientelor totalitare din secolul XX.

Sala: Atelier
Pret: 30 lei, 16 lei (redus)


La final nu puteam sa nu te invit la distractie adevarata. Intra in atmosfera petrecerilor rusesti, cu Russian Live Music. Atmosfera este intretinuta de Radu Captari, actor al Teatrului National Bucuresti.


Party-ul se tine in clubul Deja Vu, incepand cu ora 21.00, iar fetele au bautura gratis.
23 Februarie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod