Jean Michel Jarre va canta la Polivalenta

de Iulia Anghel, 23 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Jean Michel Jarre va canta la Polivalenta

Desi initial se anuntase ca acest spectacolul din 3 iunie al artistului va avea loc la Sala Palatului, organizatorii si-au schimbat planurile, evenimentul fiind mutat la Sala Polivalenta.

Motivul acestei mutari a fost legat de multitudinea de instrumente care vor fi folosite (echipa artistului se deplaseaza cu trei autocare nightliner si patru camioane de echipament). Printre elementele de pe scena se numara un ecran de proiectie imens, cu o deschidere de 30 de metri, dificil de instalat. Pe de alta parte, se impune delimitarea unor zone de protectie pentru complicata instalatie de lasere, pirotehnie si alte efecte speciale, anunta Mediafax.

Dupa un show sold out sustinut la Bucuresti in 2008 - cand biletele s-au epuizat cu o luna inainte de eveniment -, Jean Michel Jarre revine in Romania, promitand o noua productie extraordinara prin care poate sa impartaseasca publicului energia concertelor sale grandioase.
Evenimentul va avea loc pe 3 iunie, incepand cu ora 20.00.

Biletele pentru concertul au fost puse in vanzare marti, 23 februarie, online, pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, si in magazinele Germanos, Vodafone, Muzica, librariile Carturesti si Humanitas, precum si la Sala Palatului. Pretul acestora este de 100, 200, 300, 500 si de 700 de lei (categoria VIP).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod