Expozitie foto, recital clasic si teatru, in zi de miercuri

Inca putin si ai scapat... Se termina si aceasta saptamana... Si, daca tot este miercuri, de ce sa nu sarbatoresti acest lucru asa cum se cuvine? Noi iti recomandam o expozitie cu fotografii...
Inca putin si ai scapat... Se termina si aceasta saptamana... Si, daca tot este miercuri, de ce sa nu sarbatoresti acest lucru asa cum se cuvine? Noi iti recomandam o expozitie cu fotografii din spectacolul "Urban Kiss" al lui Razvan Mazilu, un recital clasic la Ateneul Roman si un "Rendez-vous" cu Rodica Popescu Bitanescu, la Teatrul National Bucuresti.

"Razvan Mazilu - Urban Kiss" este o expozitie de fotografie pe care nu trebuie sa o ratezi. Imaginile, realizate de Iulian Ignat, vor putea fi admirate de toti iubitorii de arta in perioada 10-30 martie, in ceainaria Librariei Carturesti din strada Pictor Verona nr.
13.

Aceasta este cea de-a sasea expozitie a artistului. Autorul ofera publicului o colectie de fotografii alb-negru, realizate in timpul spectacolului pus in scena de Razvan Mazilu, la Teatrul National de Opereta.

In cazul in care ai vazut deja spectacolul lui Mazilu, pregateste-te sa fii surprinsa de expozitia foto. Aceasta deoarece imaginile nu au fost imortalizate din sala, ci din spatele si din lateralele scenei, iar fundalul nu este dat de ecranul cu proiectii, ci de lumini si reflectoare.

Expozitia de fotografie "Razvan Mazilu - Urban Kiss", semnata Iulian Ignat
Locatie: Libraria Carturesti (Str.
Pictor Verona nr. 13)
Perioada de vizitare: 10-30 martie

Meriti o seara linistita, astfel incat iti recomandam Recitalul vocal sustinut de soprana Liana Podlowsky si pianistul Dan Mizrahy, la Ateneul Roman, incepand cu ora 19.00. In program, romante de Dan Mizrahy.

Recital vocal
Cu: Liana Podlowsky - soprana si Dan Mizrahy - pian
Locatie: Ateneul Roman (Str. Franklin nr. 1)
Ora: 19.00

Tot la ora 19.00, ai parte de o noua intalnire culturala, de data aceasta, la Teatrul National Bucuresti, Sala Atelier, unde se joaca piesa "Rendez-vous", un one woman show cu Rodica Popescu Bitanescu.

Piesa, de Tudor Musatescu, este regizata de Victor Moldovan, care semneaza si scenografia, si muzica spectacolului.


Piesa de teatru "Rendez-vous"
Locatie: Teatrul National Bucuresti, Sala Atelier
Ora: 19.00
Durata spectacolului: 1 ora si 25 de minute
Pret bilete: 18 lei, 10 lei (ultimul rand)
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod