Ce facem cu mamele de 8 Martie

Nu știu voi ce aveți de gând, dar eu plănuiesc să eludez de data asta calea tradițională - flori+cadou - de a sărbători 8 Martie, așa că mi-am propus să o scot vineri seara pe mama în

Nu știu voi ce aveți de gând, dar eu plănuiesc să eludez de data asta calea tradițională - flori+cadou - de a sărbători 8 Martie, așa că mi-am propus să o scot vineri seara pe mama în oraș, la un film și apoi la o prăjitură. Va fi o seară între fete, de care sunt sigură că-și va aminti mai mult și mai cu drag decât de un cadou care se va uza sau pe care-l va uita undeva într-un dulap.

Dacă vă place ideea, iată câteva sugestii pentru seara cu pricina:

Poziția mamei față cu a copilului

Pe 8 Martie va avea loc premiera pentru public a filmului „Poziția copilului” în 35 de cinematografe din marile orașe din țară.

Câștigător al Ursului de aur la Berlin, filmul este tocmai bun de văzut cu mama.

„Poziţia copilului” este cel de-al treilea lungmetraj al lui Călin Peter Netzer după multi-premiatele „Maria” (2003) şi „Medalia de onoare” (2010). Filmul vorbeşte cu dramatism, emoţie, dar şi cu umor despre traumele sufocării copiilor prin dragoste şi despre amprentele pe care le lasă părinţii asupra personalităţii acestora. Pelicula este, totodată, o radiografie a high-class-ului românesc contemporan şi vorbeşte despre trafic de influenţă şi corupţie la nivel mic în instituţiile de bază ale societăţii.

Teatru la ArCuB

Prizonierul din Manhattan, dupa Neil Simon, se joacă la Sala ArCuB vineri, 08 martie, de la ora 19.00.

Regia: Iarina Demian; cu: Tiberiu Paun, Afrodita Androne, Sorin Cocis, Jeanine Stavarache, Magda Catone , Mariana Danescu.

Vitelul de aur, de Ilf si Petrov, se joacă sâmbătă 9 martie, de la ora 19.00. Regia: Eugen Gyemant; cu Tudor Aaron Istodor, Catalin Babliuc, Dan Radulescu, Lucian Iftime, Smaranda Caragea, Radu Iacoban

Dom Juan, de Jean Baptiste Poquelin de Molière, duminică 10 și joi 21 martie, ora 19.00. Cu: Marius Bodochi, Sabina Branduse, George Costin, Nicoleta Hancu, Alexandru Ion, Sorin Miron, Adrian Nicolae, Vladimir Purdel.

Biletele pentru spectacolele ArCuB pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a sălii (Str.

Batiste nr. 14) și online pe bilete.arcub.ro. Prețurile biletelor sunt: 35,00 lei (Categoria I) și 26,50 lei (Categoria II), iar pentru elevi și studenți - 15,90 lei.

Vă urez o zi a femeii reușită!

dollores-benezic
dollores-benezic
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod