Canaf & Excentric Band – concert de Valentine’s Day pe 13 februarie la Hard Rock Cafe

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie 2014, incepand cu ora 21:00, sa intampini Valentine’s Day alaturi Iulian Canaf (finalist Vocea Romaniei) si trupa sa "Excentric Band"!
Iulian Canaf si trupa sa de muzicieni numai unul si unul, Excentric Band, promit un show exploziv pe scena Hard Rock Cafe. Comparat deseori cu Luis Armstrong, Canaf va va tine cu sufletul la gura interpretand atat piese proprii dar si probabil cateva preluari cantate in dulcele sau stil clasic.

Iulian Canaf canta cu patima, cu tot sufletul, incarcand fiecare acord cu emotiile pe care le simte. Pentru el muzica este o stare pe care o traieste foarte intens, impartind-o cu publicul. Pentru ca nu tine cont de reguli si nu are limite pe scena a fost numit „excentric”.
Canaf Excentric Band inseamna blues, funk si rock interpretate intr-un stil distinct si personal.

Finalistul dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face: “Din cea mai mare suma de bani castigata din muzica mi-am permis sa beau un pahar de coniac fin, sa pufai un trabuc cubanez si sa admir o maslina intr-un pahar de Martini. Atat”, declara artistul cu ceva vreme in urma.

Pe scena alaturi de Iulian vor fi printre altii: Sorin Petrila (chitara), Vlad Spatar (bas), Razvan Boroda (clape) si Vlad Apetroaiei (tobe).

Biletele pentru concertul Canaf si Excentric Band din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 50 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei (numarul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.
Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concerts – www.bestmusic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod