Campanie Facebook: Îmbrăţişează un britanic pentru a-l convinge să rămână în UE!

O femeie din Germania a lansat o campanie pe Facebook, îndemnându-i pe britanici să voteze la referendum pentru rămânerea în UE.

O femeie din Germania care trăieşte în capitala Angliei a găsit arma secretă pentru a ţine Marea Britanie în Uniunea Europeană: îmbrăţişările. Sau, cum le numeşte ea amuzată, "bombele cu dragoste".

Katrin Lock a lansat o campanie pe Facebook, intitulată "Hug a Brit" ("Îmbrăţişează un britanic"), prin care îi invită pe cetăţenii statelor membre ale UE să îi trateze cu simpatie pe britanici şi să-i convingă să voteze pentru rămânerea în Uniune la referendum.

Lock a creat un cont pe Twitter, @pleasedontgouk, iar campania s-a extins şi pe Facebook, sub hashtag-urile #‎hugabrit şi #pleasedontgouk‬.

"Suntem cetăţeni europeni şi vrem ca britanicii să rămână în Uniunea Europeanpă. Asta e bomba noastră cu dragoste", a declarat ea.

Într-un alt mesaj lansat pe reţelele de socializare se face apel către britanici să nu spună adio Europei: "Vă iubim! Sunteţi parte a Europei. Vă rugăm, nu ne părăsiţi. Te rugăm, nu pleca, UK!".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod