Ce femei le plac bărbaţilor? Ce spun despre partenerele lor şi ce experienţe au avut

Poveste adevărată. A plecat să vorbească cu mai mulţi bărbaţi despre femeia pe care şi-o doresc alături. Vedeţi ce a descoperit şi de ce e atât de greu să vă găsiţi jumătatea

”Toată viaţa am căutat femei care să nu-mi facă probleme”, spune tipul din faţa mea care are 35 de ani şi este inginer.
Am pornit prin oraş ca să descopăr ce femei reuşesc să se strecoare lângă masculii din ziua de azi. Nu aveam mari aşteptări, dar sub protecţia anonimatului, unii au vorbit.
”M-am căsătorit cu cea care nu m-a făcut de râs”, spune un tânăr programator de 25 de ani. ”Şi nu mi-am ales o soţie după care să întoarcă bărbaţii capul pe stradă. Asta m-ar stingheri, ci o femeie cu care am ce vorbi, care nu e egoistă şi nu face pe stăpâna în faţa prietenilor”, spune programatorul.
”Eu am divorţat”, mărturiseşte unul dintre prietenii mei care e fotograf şi care are 40 de ani.

”Şi nu o dată, ci de două ori. Cred că nu am avut mână bună. Mi-am ales soţii frumoase, dar s-a dovedit că cele frumoase sunt şi foarte pretenţioase”, povesteşte el.
”Problema e că trebuia să le fac toate gusturile. Să muncesc mult ca să aduc bani. Prima mea soţie, lucra şi ea. De la asta mi s-a tras. S-a cuplat cu un coleg de muncă, unul care câştiga mai bine ca mine. Am rămas cu buza umflată. La cea de a doua, am zis să nu mai fac greşeala şi n-am mai lăsat-o să muncească.
Nici aşa n-a fost bine. Se plictisea şi nu reuşeam să câştig suficient ca să o fac fericită. Aşa că şi de a doua căsnicie s-a ales praful”, a povestit prietenul fotograf.
Valentina
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod