Unde ai putea merge de 1 mai cu avionul, cu bilete sub 100 de euro

Se simte că se apropie sezonul de vară, pentru că biletele de avion sunt din ce în ce mai sus ca nivel de preţ. De abia am reuşit să mai validez 4 curse low-cost, cu preţuri sub 100 de euro,

Se simte că se apropie sezonul de vară, pentru că biletele de avion sunt din ce în ce mai sus ca nivel de preţ. De abia am reuşit să mai validez 4 curse low-cost, cu preţuri sub 100 de euro, pentru week-endul de 1 mai. La companiile de linie preţurile sar bine de limita de 100 de euro.

Couple traveling by airplane

1. Milano, cu Wizz Air. Preţul pentru un bilet cu plecare vineri dimineaţă (1 mai) şi retur luni dimineaţă (4 mai) costă 88 de euro, doar cu bagaj mic de mână.

2. Bruxelles, tot cu Wizz Air. Pleci vineri dimineaţă şi revii duminică dimineaţă.

E timp fie pentru 2 zile pline în Bruxelles, fie pentru o deplasare către Gent şi Bruges. Preţul – 448 RON (cu un euro peste sută, dar mă iertaţi).

3. Doncaster/Sheffield, cu Wizz Air. 97 de euro pentru un bilet cu plecare vineri seară şi retur luni seară. Aeroportul se află exact în “inima” UK şi poate servi că punct de plecare spre oraşe mai mari, precum Manchester sau Leeds.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod