Shopping la Harrods


Pretul fructelor se asorteaza cu specificul de lux al intregului magazin. Ciresele de 25 de lire kilogramul pot sta foarte bine in vitrina, alaturi de paunii din argint, iar homarii uriasi se potrivesc tocmai bine sub litografiile de Dali. Pana si prajiturile sunt mici opere de arta.

Ca orice atractie care se respecta, si Harrods are magazin de suveniruri, ai carui ursuleti de plus cu brandul Harrods pot aminti celor de acasa ce minunatii ai vazut la Londra.


Daca inca mai esti in forma pentru shopping, poti continua pe Brompton Road cu branduri ceva mai accesibile, la Zara, United Colors of Benetton sau French Connection.
Personalul din magazine este extrem de amabil; cea mai nepoliticoasa vanzatoare lucra la Zara si nu mi-a zambit cand i-am returnat produsele probate.


Atmosfera generala este civilizata si deferenta, numai la Zara am avut surpriza sa vad la sfarsitul zilei un peisaj ca un camp de batalie: cumparatoarele aruncasera pantofii pe jos, hainele erau ingramadite pe standuri langa umerasele goale, iar produsele de la oferte aveau buzunare rupte si etichete descusute, aproximativ la fel ca la Plaza Mall intr-un sezon de reduceri.



Foto: Florin Vasilache
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marius pe 21 Iul 2009, 19:08
    Alina

    Alina, nu ai inteles nimic :))

    0
    0

  • Alina pe 29 Nov 2008, 14:27
    vanzatoare Zara

    Cum s-a manifestat vanzatoarea ?de ce a fost nepoliticoasa?ca nu v-a zambit?credeti ca este usor sa stai si sa zambesti toata ziua la fiecare persoana care intra si iese de la proba.Daca ati lucra macar o zi in acel magazin, ati vedea ca la sfarsitul zilei, mai aveti putere doar pentru a ajunge acasa. La Harrods toate vanzatoarele va zambesc, de ce? Pentru ca asta fac ele toata ziua.Doar 10% dintre persoanele care intra la Harrods cer sa probeze ceva ..Acolo intrati doar cu privitul si nu deranjati cu nimic vanzatoarele.La sfarsitul zilei, ele sunt la fel de fresh ca atunci cand s-au trezit dimineata. Angajati-va o zi la Zara langa Harrods si dupa aia mai vorbim. Iesiti majoritatea cu sacosele goale(ca de, nu aveti bani sa cumparati de acolo) si apoi va opriti la Zara sa probati vreo 2 toale .Macar de ati cumpara ceva....

    0
    0

  • galea reghina pe 7 Nov 2008, 08:59
    harrods si londra.

    am fost in vacanta de pasti, 1 mai la Londra;intr-adevar,magazinul este ,,muzeu"singurul raion foarte vizitat si de unde se cumpara, era cel cu ceaiuri, iar eu am mai cumparat de la dulciuri, cea mai ,,ieftina " cutie de bomboane de ciocolata(cu sase bucati) ambalata fff frumos, cu 11 lire. am fost dezamagita cand am gustat.In rest asa cum este la Zara,(HAOS), gasesti si la magazinele de pe Oxford Street.In rest , multa aglomeratie, multi, multi, foarte multi indieni, chinezi, negri, adevaratii englezi...lipsa. am fost putin dezamagita din acest punc. Istoric... este monumentala.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod