Promoţie TAROM. Bilete la 99 de euro către destinaţii externe

E din nou Revelion în materie de oferte. TAROM a pus în vânzare bilete dus-întors la preţuri de la 99 de euro, către destinaţiile externe operate de companie. De la 99 Euro (toate taxele

E din nou Revelion în materie de oferte. TAROM a pus în vânzare bilete dus-întors la preţuri de la 99 de euro, către destinaţiile externe operate de companie.

Happy blond woman with passport against blue sky with plane

De la 99 Euro (toate taxele incluse) pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena/ Belgrad/ Budapesta/ Istanbul/ Chişinău/ Larnaca/ Salonic/ Sofia, Iaşi şi Bologna/ Roma/ Torino.
De la 119 Euro (toate taxele incluse) pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam/ Frankfurt/ Geneva/ Moscova/ Munchen/ Praga/ Stockholm/ Viena/ Valencia, Iaşi şi Munchen, Sibiu şi Munchen, Cluj Napoca şi Viena.
De la 139 Euro (toate taxele incluse) pentru zboruri între : Bucureşti şi Amman/ Barcelona/ Beirut/ Bruxelles/ Dubai/ Londra/ Madrid/ Nisa/ Paris/ Tel Aviv, Iaşi şi Luton/ Tel Aviv.

Biletele se pot achiziţiona în perioada 18 – 30 septembrie 2015 de pe site-ul companiei.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016 (cu excepţia perioadei 15.12.2015 – 15.01.2016).

Perioada minimă de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod