PROMO. Bilet de 55 de euro spre Sardinia. 27 de grade în aer şi 21-22 în apa mării

Scurt şi la obiect, pentru că e perioada de concedii, şi nu stă nimeni să citească prea mult! Află ofertele pentru această toamnă! La început de octombrie vremea e tare faină în

Scurt şi la obiect, pentru că e perioada de concedii, şi nu stă nimeni să citească prea mult! Află ofertele pentru această toamnă!

Depositphotos_14124912_m-2015

La început de octombrie vremea e tare faină în Sardinia. În aer, anul trecut în octombrie, au fost cam 27-28 de grade conform datelor de la Accuweather, iar apa mării are cam 21-22 de grade.

Am găsit pe site-ul celor de la Wizz Air un preţ excelent pentru curse în acea perioadă. Cu bagaj mic de mână inclus. Dacă pleci pe 11 şi revii pe 18 în ţară, te costă 242 de lei (55 euro).

Dacă ai Wizz Discount Club e şi mai ieftin.

Am căutat cazare şi o cameră dublă la un hotel de 3 stele în Alghero, costă de pe la 250-270 de euro / săptămână. Dar nu Alghero (care e în zona Sassari) e cel mai frumos punct al insulei, ci coasta estică a aşezării.

Îţi poţi stabili 3 “cartiere generale”. Unul pe lânga Cagliari (pentru a explora zona sudică), unul în est (cam la jumatătea insulei – între Orosei şi Arbatax) pentru a vedea Cala Goloritze, Cala Gonone, etc.

Sau în nord.

Ca să închiriezi o maşină din Alghero Airport, mai plăteşti cam 600 RON/săptamană.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod