Escale în Dubai - Ce poți face vara timp de 3 zile

Dubai este unul dintre cele mai sigure orașe din lume, cu o multitudine de activități și experiențe concepute pentru a se potrivi fiecărui gust și portofel, devenind astfel locul ideal pentru un plan de vară de 3 zile, ca o escală către sau dinspre altă destinație de vacanță.

Unde vă puteți caza 


Alege o tabără sub stele

Foto: DET

Sonara Camp oferă unul dintre cele mai magice sejururi în deșert din Dubai, fiind situat în inima uimitoarei Rezervații de Conservare a Deșertului Dubai. Cu activități și divertisment pentru toate vârstele, inclusiv tir cu arcul și sandboarding, Sonara oferă o experiență de neuitat pentru cei care doresc să se reconecteze cu natura, în timp ce se bucură de apusul uimitor al deșertului înainte de a se răsfăța cu o masă cu trei feluri. Nara Desert Escapes se pregătește să dezvăluie The Nest, o experiență de camping nou-nouță. Fiecare „cuib” este echipat cu un dormitor minunat, baie privată, majlis în aer liber și propriul tău Mudeef devotat pentru a te asigura că ai cea mai de neuitat vacanță imaginabilă. Cele 14 cuiburi din deșertul Sonara vor fi integrate în mod natural în Deșertul Arabiei, cuibărându-se ușor în mijlocul dunelor din rezervația de conservare Dubai învecinată. Oaspeții își vor putea rezerva experiența mai aproape de data de debut, care este programată pentru septembrie 2022.

Comunică cu natura

Foto: DET

Introducând ceva complet nou în scena hotelieră, Sedr Trailers Resort este un parc de rulote care cuprinde 13 remorci și o gamă largă de facilități. Turiștii care doresc să scape de agitația luminilor orașului se pot bucura de o experiență modernă cu remorcă, cu gropi de grătar dedicate, aer condiționat, un camion de mâncare la fața locului și 18 mp de spațiu cu o cameră cu vedere la pitorescul baraj Hatta. Cu traseele de drumeții și ciclism, precum și barajul Hatta îndeaproape, există multe de făcut pentru pasionații de natură, precum și pentru cei care caută un stil de viață mai activ.

Încercați ceva nou în spectrul hotelier

Foto: DET

Încă de la lansare, 25hours Hotel One Central a provocat reacții în rândul turiștilor și rezidenților deopotrivă datorită designului său avangardist și a noii perspective asupra experienței clienților, având inclusă opțiunea de a închiria un MINI Cooper pentru a explora orașul. Oferind un sejur complet interactiv, oaspeții de la 25hours Hotel One Central pot opta pentru a utiliza spațiul creativ de lucru în comun, zona de vinil și chiar un studio de ceramică.

Ziua 1


Trăiți o experiență tradițională emirateană

Foto: DET

Vizitați Gold Souk pentru a experimenta una dintre cele mai vechi piețe tradiționale din emirat. Fie că este vorba doar de o căutare ocazională sau pentru a cumpăra un suvenir pentru tine, plimbarea prin bazarul strălucitor nu trebuie ratată. Vrei să-ți proiectezi propria bijuterie pentru a pune întrebarea? Atunci vizitează Gold and Diamond Park, o alternativă mai liniștită la Gold Souk, pentru ca designul tău să fie făcut special pentru tine.

Îmbrățișați cultura


Orbiți de lumini, uneori oaspeții care fac o scurtă oprire ratează șansa de a explora old Dubai. Adăpost al piețelor tradiționale, culinăriei autentice și experiențelor culturale, vizitatorii se pot plimba pe aleile întortocheate de-a lungul pârâului pentru a explora priveliștile și sunetele sau pot rezerva un tur privat cu Abra (barcă de lemn) pentru a vedea priveliștile de pe apă.

Aflați mai multe despre bogata moștenire a Emiratului


Nicio vizită în Dubai nu este completă fără o excursie la Sheikh Mohammed Centre for Cultural Understanding (SMCCU), situat în cartierul istoric Al Fahidi. Vizitatorii sunt invitați să adreseze gazdelor SMCCU orice întrebări despre cultura arabă, emirată și islamică în timp ce împart o masă tradițională.

Descoperiți o piatră prețioasă puțin cunoscută


Proprietatea emiratelor, Maisan 15 este unul dintre secretele cel mai bine păstrate din Dubai. Cabinele sale confortabile aranjate pentru luat masa, alături de un mic dejun sănătos și mâncăruri sănătoase tentante, îl fac un loc de întâlnire popular. Ambianța relaxată determină vizitatorii, care inițial ajung acolo doar pentru o gustare rapidă sau o cafea de specialitate, să petreacă ore în șir ascultând vechile discuri de vinil cântând în fundal sau verificând afișajele de artă rotative.

Ziua 2 


Pășiți în viitor  

Foto: DET

Museum of the Future este singurul muzeu din lume care se concentrează mai degrabă pe viitor decât pe trecut, iar designul său unic este o minune arhitecturală. Amplasat pe patru etaje, muzeul este o nouă destinație de explorat, învățat și creat. Promite să fie un reper cultural emblematic și un centru pentru viitoare inovații, deoarece invită oaspeții să exploreze elemente cheie, inclusiv ecosistemele și bioingineria; sănătate, bunăstare și spiritualitate; și viitorul posibil al dezvoltării resurselor spațiului cosmic.

Trăiți o aventură acvatică

Foto: DET

Scafandrii pot face un salt în cea mai adâncă piscină din lume la Deep Dive Dubai, care deține 14 milioane de litri de apă și include un întreg oraș scufundat. Deep Dive Dubai este potrivit pentru scafandri de la cei începători la cei profesioniști, și oferă experiențe de apnee, scuba diving și cursuri pentru începători.

Bucurați-vă de un safari autentic în deșert

Foto: DET

Explorați tradițiile emiratene și faceți un safari în deșert cu Platinum Heritage, cel mai mare operator de experiențe în deșert din Dubai. Pentru cea mai autentică aventură, vizitatorii pot merge în plimbări cu fauna sălbatică, se pot bucura de bucătăria tradițională emirati și pot opta să stea în tabără peste noapte în Dubai Desert Conservation Reserve pentru o experiență arabă exclusivă și de neuitat.

Ziua 3


Fii căpitan pentru o zi

Foto: DET

În acest tur cu barca pe care o poți conduce singur de la Hero OdySea, vizitatorii pot naviga de-a lungul coastei Dubaiului în timp ce admiră priveliștile pe care Dubai le are de oferit. De la plajele din Dubai, până la emblematicul Burj Al Arab, Palm Jumeirah și Atlantis The Palm, această experiență de neuitat îi va lăsa uimiți pe turiști.
 

Fă un salt care îți dă adrenalină


Turiștii pot avea o experiență de cădere liberă și parașută o dată în viață doar la Skydive Dubai. Alegeți să faceți un salt fie deasupra emblematicului Palm Jumeirah, fie peste Deșertul Arabiei și vedeți Dubaiul dintr-o perspectivă complet diferită. Pe începători instructorii îi ghidează pe parcursul întregului proces, inclusiv cu o demonstrație înainte de a intra în avion pentru un salt în tandem. Ambele locații găzduiesc unii dintre cei mai bine calificați instructori pentru a ghida ușor parașutiștii înapoi la sol.

Testați una dintre cele mai înalte piscine infinite din lume

Foto: DET

Prima și cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume, Aura Skypool este o destinație elegantă cu piscină și lounge, care evocă o senzație de „oază pe cer” datorită decorului său inspirat de natură și a vibe-ului primitoare. Pool Deck strălucitor are o piscină de 750 mp cu vedere neîntreruptă la puncte de atracție precum Palm Jumeirah, Burj Al Arab și Ain Dubai.

Testați oferta celor mai bune spații de luat masa

Foto DET

Pentru a finaliza un tur în forță al Dubaiului, turiștii pot vizita hotspot-ul culinart Time Out Market Dubai, care include 18 restaurante excepționale, inclusiv 21 Grams, MASTI, BB Social Dining, Vietnamese Foodies, Pickl și multe altele. Luați masa pe terasa în aer liber pentru a admira Burj Khalifa și urmăriți show-ul emblematic al fântânii dansante, apoi mergeți spre Dubai Mall pentru cumpărături de suveniruri de ultim moment.
19 Mai 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod