Dragă navigatorule,

Am lansat site-ul navigator.ro, o platformă complexă pentru rezervări on-line care îţi pune la dispoziţie toate serviciile turistice de care ai nevoie, pentru toate destinaţiile posibile. Nimic deosebit, nu? Dar ce ai zice dacă ţi-am spune că te putem face să te reîndrăgosteşti de Praga? Sau că Parisul încă mai are mistere de descoperit?

Pare incredibil, nu? Ai văzut Viena de atâtea ori, probabil că vrei altceva, ceva exotic şi deja te-ai apucat să economiseşti pentru un safari în Africa. Planuri, bilete de avion, destinaţii noi, căutări lungi pentru că vrei să ai parte de o experienţă unică.

Vrem să îţi spunem că ai locuri de văzut chiar şi în cele mai uzate destinaţii, chiar şi atunci când ai la dispoziţie doar o zi. Vrem să te ajutăm să descoperi locuri aşa cum nu ai mai făcut-o până acum, fie că vorbim despre locuri exotice şi îndepărtate, fie că vorbim despre un oraş aflat la două ore de zbor. Când pleci la Viena, îţi doreşti să vezi Palatul Schonbrunn, Biserica Sfântul Petru sau Parcul Prater. Cum ar fi să încerci ceva nou? Spre exemplu, Cafeneaua Phill. Aici poţi să citeşti cărţi, să vezi filme, să asculţi muzică sau să iei micul dejun indiferent dacă e dimineaţă sau noapte, pentru că e servit 24 de ore din 24.

Un alt exemplu? Paris! Una dintre cele mai îndrăgite destinaţii europene, tranzitată de mii de turişti indiferent de sezon.

Ce ar mai putea fi nou? Cu siguranţă, Notre Dame e un loc pe care vrei să-l bifezi, despre care ai auzit poveşti şi ţi-a fost recomandat ca "must see". Ce nu ştiai probabil este că, dacă traversezi Sena, descoperi Librăria Shakespeare, în care Hemingway, Fitzgerald şi alţi scriitori americani locuiau pe perioada vizitelor lor boeme la Paris. Tot aici scriau, iar maşinile de scris se află încă acolo.

Cu noi descoperi atracţiile care nu apar în broşuri. Şi apoi te invităm să ne povesteşti cum a fost sau ce locuri ai descoperit tu.

Pentru că tu eşti navigator, nu turist. Pentru că, la fel ca şi pe noi, pe tine nu te sperie căile nebătătorite, locurile necunoscute şi pentru că îţi plac, mai mult decât orice, provocările.

Dar probabil te întrebi cine suntem noi şi ce avem de oferit în era în care Google îţi spune cam tot ce vrei să ştii despre orice destinaţie.

Noi suntem echipa navigator.ro, cei care îţi dorim să iei Europa la picior şi să străbaţi Asia cu avionul.
Să descoperi America de Nord  şi să uiţi de tine în Australia.



Am pornit la drum cu o idee în 2011, ca la începutul lui 2012 să deschidem prima agenţie în Arad şi în toamna aceluiaşi an - prima agenţie din Bucureşti. Am stabilit că vom avea două direcţii - on-line şi corporate. On-line pentru că agenţia tradiţională este deja una digitală şi corporate pentru că ne plac provocările mari.  Din a doua jumătate a lui 2013 am început lucrul la site. Am adus în echipă specialişti pentru ca de pe site să aflaţi noutăţile din piaţă. Am crezut de la început că cei cărora ne adresam sunt speciali şi că site-ul nostru trebuie să fie construit pentru ei, nu pentru motoarele de căutare. De asemenea pentru că, dincolo de preţul mic, navigatorul caută informaţie relevantă şi o comunitate de oameni cu aceeaşi pasiune.

Creşterea a fost firească, organică şi va continua în acelaşi spirit. Povestea noastră este doar la început. Acum lansăm site-ul şi te invităm să fii navigator!

Înainte de cifre şi topuri, vom rămâne de partea navigatorilor. Pentru tine am realizat un tutorial care te va ajuta să înţelegi cu uşurinţă site-ul nostru: http://goo.gl/sRNhEt. Vrem ca tu să fii cel care deschide drumuri noi pentru cei care îndrăznesc şi îţi doresc mai mult. Vrem să ne povesteşti aventurile tale şi împreună să punem pe hartă noi atracţii turistice.

Pentru început, am creat o serie de filmuleţe speciale cu destinaţiile preferate şi cu atracţiile pe care ti le recomandăm să le vizitezi. Am început cu Viena, Amsterdam, Praga, Barcelona:

 

·       http://bit.ly/Navigator_Viena .

·       http://bit.ly/Navigator_Praga

·       http://bit.ly/Navigator_Barcelona

·       http://bit.ly/Navigator_Amsterdam

Urmeaza multe altele.

Acum, că am spus atâtea, ne mai rămâne doar să îţi lansăm provocarea:

Îndrăzneşte.
Fii navigator. Povesteşte!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod