Ce nu ai voie să transporţi în bagaje atunci când zbori cu avionul

Pe zi ce trece sau mai exact, după fiecare tentativă de atentat (reuşită sau nu), apar noi reguli privind securitatea transportului aerian. Noi, ca pasageri, nu avem de ales decât să respectăm

Pe zi ce trece sau mai exact, după fiecare tentativă de atentat (reuşită sau nu), apar noi reguli privind securitatea transportului aerian. Noi, ca pasageri, nu avem de ales decât să respectăm aceste reguli, fără să le comentăm prea mult. Mai ales că dacă nu facem cum spune „la lege”, riscăm să nu ne mai urcăm deloc în avionul respectiv.

Mai jos vă povestesc puţin despre ce avem şi ce nu avem voie să aducem în bagajul nostru.

Bineînţeles că nu vorbim aici despre bombe, substanţe interzise de lege (droguri) sau care pot provoca un dezastru la bord!

Nici în bagajul de mână, nici în cel de cală, nimeni nu are voie să transporte arme de foc, muniţie, explozibili sau jucării cu forma unor arme de foc, grenade etc.

Deci dacă aveai de gând să îi aduci celui mic un pistol de jucărie de la Londra, gândeşte-te de două ori dacă merită să fii dat jos din avion pentru asta.

Nu ai voie să transporţi nici artificii, oricât de drăguţe ar părea, pentru că pot provoca incediu la bordul avionului.

Tot la capitolul NU, intră şi materialele radioactive şi substanţele inflamabile. Dar ai voie totuşi cu ceva alcool, fixativ de păr, parfumuri şi apă de colonie.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod