Bogdan Vlădău: „Este o bucurie mai mare să dai, să ajuţi decât să primeşti!“

Bogdan Vlădău, alături de logodnica sa Gina Chirilă, la Gala eva.ro

 
- În afară de Vocea României, muzică, ce alte proiecte ai în desfăşurare?

- În afară de Vocea României am în desfăşurare un proiect online împreună cu prietenul meu Victor Slav. Este vorba de un website ce se numeşte www.fiitare.com. Proiectul a început iniţial că idee de blog, dar am dorit să o dezvoltăm în direcţia unei comunităţi de fitness şi nutriţie. E mult de muncă şi suntem în continuă dezvoltare cu acest proiect.

Ne place foarte mult sloganul şi proiectul în sine, şi sunt sigur că şi cititorilor noştrii le place. Totodată, în ceea ce priveşte latura artistică şi cariera mea, am două single-uri în limba engleză pe care încă nu le-am lansat şi nu m-am hotărât dacă le voi lansa individual sau le voi include în albumul pe care mi-aş dori să-l am gata în 2016.
 
- De curând ţi-ai surprins fanele cu un mesaj nu tocmai fericit, mai exact ţi-ai anunţat logodnă. Cum au reacţionat admiratoarele tale? Crezi că vei avea mai puţine ca până acum?
- Da, este adevărat, m-am logodit.
A fost un moment sublim, cu o mare încărcătură emoţională. S-a întâmplat la mănăstirea Nechit unde este stareţ duhovnicul meu, preacuviosul Zenovie. Nu ştiu dacă am sau nu mai puţine admiratoare acum, cert este că lumea ne-a felicitat şi s-au bucurat pentru noi în egală măsură şi încă continuă să o facă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod