Bogdan Vlădău: „Este o bucurie mai mare să dai, să ajuţi decât să primeşti!“

Loredana, antrenoarea concurentului bogdan Vlădău de la Vocea României

 
- Ai emoţii pentru etapă de live-uri?
- Da, aş minţi dacă aş spune că nu am, de altfel,cred că toţi concuretii au. Este ceva firesc şi normal să ai emoţii, din dorinţa ca totul să iasă perfect, moment, piesă, etc, iar emoţiile trebuie concretizate în emoţii constructive încât să poţi transmite cât mai mult. Este foarte multă presiune psihică şi emoţiile în genul ăsta de emisiuni, îmi aduc bine aminte din vremea când participam la Dansez pentru tine.

Era la fel de emoţionant.
 
- Cât de grele sunt repetiţiile?
- Repetiţiile sunt frumoase, nu grele. La fiecare repetiţie te descoperi din ce în ce mai mult, încerci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum şi realizezi că altele îţi erau la îndemână de multă vreme. E minunat când îţi iese ce şi cum vrei din piesa pe care o ai la studiu. Este o reală bucurie.

- Te-ai gândit ce faci dacă câştigi?
- Sincer să fiu nu m-am gândit că voi veni cu trofeul acasă. Ar fi totuşi un mare vis devenit realitate, un compliment şi în acelaşi timp o recunoaştere a mea şi a muncii pe care am depus-o la formarea mea că artist de-a lungul timpului.
Dacă te referi la premiul în bani, cu siguranţă voi ajută o casă de copii orfani şi un azil de bătrâni cu o parte din banii primiţi pentru că dacă voi câştiga, o voi face cu ajutorul lui Dumnezeu şi datorită talentului cu care m-a înzestrat, fiind la rându-mi dator să mă achit faţă de acest dar şi asta înseamnă că eu trebuie să întorc cumva acel bine care mi-a fost dat. Nu poţi să ai pretenţia să primeşti fără să dai. De fapt, este o bucurie mai mare să dai, să ajuţi decât să primeşti, cel puţin pentru mine.
Mă împlineşte sufleteşte mult mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod