sâni

Americancele au cei mai mari sâni, filipinezele, cei mai mici. Dar româncele?

Cercetătorii au comparat mărimea medie a sânilor naturali ai femeilor din 108 ţări. Rezultatele arată că americancele au cei mai mari sâni, iar filipinezele - cei mai mici.

Studiul, realizat în scopuri ştiinţifice, nu a inclus femeile care au suferit vreo operaţie, femeile care au fost însărcinate, pe cele care au alăptat sau care au rămas însărcinate cu 12 luni înainte de începerea cercetării, iar rezultatele indică faptul că femeile din Statele Unite sunt cele mai dotate.

Studiul publicat în The Journal of Female Health Sciences şi citat de ziarul britanic Daily Mail arată care sunt dimensiunile medii ale sânilor femeilor în fiecare ţară, analizând şi mărimea cueplor în fiecare naţiune.

Aproape 400.000 de femei din toată lumea au participat la măsurătorile efectuate, etalonul reprezentându-l măsurile standard din Uniunea Europeană.

Unele măsurători au fost realizate cu ajutorul clasicei benzi de măsurare, altele s-au bazat pe "examinarea vizuală" şi pe scanarea 3D.

Cercetătorii au preferat să împartă femeile din SUA în două categorii, caucaziene şi noncaucaziene (afro-americane, hispanice, asiatice). Concluzia lor este că americancele caucaziene au cei mai mari sâni, cu un volum de 1.660 ml şi o mărime a cupei mai mare de F. Noncaucazienele din America sunt şi ele bine dotate, cu un volum mediu al sânilor de 1.089 ml şi mărimea cupei E.

Precizând că au măsurătorile nu au inclus femei care şi-au pus implanturi cu silicon, oamenii de ştiinţă au explicat că diferenţele între grupuri de datorează unor factori naturali, precum hormonii din alimentaţie, deşi studiul nu s-a axat pe analizarea acestora, ci doar pe rezultate.
Ei au ajuns, totuşi, la concluzia că obezitatea nu poate fi pusă în relaţie directă cu mărimea sânilor, întrucât şi femeile atletice sau slabe pot avea sânii mari.

Pe locul doi în clasamentul ţărilor cu cele mai dotate femei se situează Canada, cu mărimea medie a cupei E, urmată de Irlanda, Polonia şi de Marea Britanie.

România se situează la mijlocul acestui clasament - femeile din ţara noastră au sâni cu un volum mediu de 370 ml şi cu o mărimea B a cupei, cu puţin sub media unguroaicelor (380), mărimea B.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod