A fost lansat noul trailer oficial al filmului „JOCURILE FOAMEI: REVOLTA – Partea 1”

Jennifer Lawrence revine pe marile ecrane în rolul lui Katniss Everdeen – cunoscută acum sub numele de Mockingjay – în cel de-al treilea film al francizei „Jocurile foamei”.
Actriţa, premiată cu Oscar în 2013 pentru rolul principal din „Silver Linings Playbook”, a fost desemnată de către „Cartea recordurilor” 2015 ca fiind eroina dintr-un film de acţiune cu cele mai mari încasări la nivel mondial. Franciza a adunat pe plan internaţional peste 1,52 de miliarde de dolari. De asemenea, „Jocurile foamei: Sfidarea”, al doilea film din serie, este considerat filmul post-apocaliptic cu cele mai mari încasări din întreaga lume – peste 854 de miliarde de dolari.


Bazat pe prima parte a ultimului roman din trilogia de succes scrisă de Suzanne Collins, filmul o regăseşte pe Katniss în Districtul 13, după evenimentele cutremurătoare din „Jocurile foamei: Sfidarea”. „Lucrurile pe care le iubim cel mai mult sunt cele care ne distrug”, i se spune lui Katniss în timp ce aceasta luptă să-l salveze pe Peeta (Josh Hutcherson).

Distribuţia este întregită de Julianne Moore (Alma Coin, preşedintele Districtului 13), Elizabeth Banks (Effie Trinket), Woody Harrelson (Haymitch Abernathy) şi regretatul actor Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavansbee).

Filmul „Jocurile foamei: Revolta – Partea 1 / The Hunger Games: Mockingjay – Part 1” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 21 noiembrie 2014.

Noul trailerul oficial, lansat pe 15 septembrie 2014, poate fi urmărit aici:

http://www.youtube.com/watch?v=C_Tsj_wTJkQ
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod