Andreea Esca, copleșită de durere

Vedeta TV a pierdut una dintre cele mai bune prietene. Doina Doru, cea care în perioada 1994-1997 a fost editor general la Pro TV, mentor şi prieten apropiat al Andreei, s-a stins din viaţă luni.

Vedeta Pro TV a postat pe Facebook un mesaj emoţionant, în care a povestit cum a cunoscut-o pe Doina Doru şi cum a reuşit aceasta să-i schimbe viața.

Dacă făceam vreo greşeală seara, mă suna după jurnal ca să mă apostrofeze. Cred că iubea limba română mai mult decât mă iubea pe mine! Andreea Esca
"Prietena mea Doina Doru a plecat astăzi dintre noi cu discreţia care a caracterizat-o mereu. Nu ne-a lăsat niciodată nici chiar pe noi, cei mai apropiaţi, să ştim dacă îi era greu sau dacă avea nevoie de ceva.
Ea era însă prima care ne ajuta, ne învăţa, ne iubea, ne proteja, ne ţinea spatele, ne încuraja sau ne certa. A fost primul editor al Ştirilor Pro TV de pe vremea când ne numeam Canal 31. Îmi amintesc perfect ziua în care ne-am întâlnit în holul televiziunii. Venise cu Igor Antip şi mi-a spus că vor să intre în echipa noastră care abia se închega. Am trăit împreună cei mai frumoşi ani ai Pro-ului. Anii începutului şi ai succesului absolut! Dar, mai mult decât atât, am descoperit în Doina o prietenă minunată.
Am râs şi am plâns cu ea, am cerut şi am primit sfaturi despre jurnalism şi despre dragoste, am construit mobilă din bucăţi de lemne şi am plănuit scenarii de viaţă care au devenit realitate"
, a scris Andreea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod