Sporturile preferate ale vedetelor preferate

Crezi sau nu, celebritatile nu au obtinut si nu reusesc sa-si mentina un corp frumos fara eforturi si sacrificii. Acestea petrec ore intregi la sala de gimnastica si tin diete drastice pentru a nu dezamagi publicul atunci cand apar pe micile ecrane. Iata cateva dintre sporturile preferate de vedete.
Desi a suferit un accident la nas din cauza acestui sport, Cameron Diaz inca adora sa faca surfing.

Madonna este cunoscuta pentru corpul ei tonifiat cat si pentru muzica. Aceasta practica Ashtanga yoga, care o ajuta sa se mentina in forma.

A impresionat cu un corp zvelt si bine tonifiat in "Tomb Raider", Angelina Jolie a facut cursuri de kickboxing si de utilizare a armelor, pentru a se pregati de rol.

Sportul preferat al actritei Geena Davis, prin care se pastreaza in forma, este tragerea cu arcul.
Aceasta a ocupat locul 24 din 28 din semifinalistele pentru "US women's Olympic team".    

Prietena apropiata cu Richard Gere si Alice Temperley, supermodelul Laura Bailey reuseste sa se mentina in forma alergand in apropierea orasului in care locuieste, New York.

Surorile Williams, Venus si Serena, au facut valuri in lumea tenisului feminin inca de cand au aparut in anii '90. Faimoase pentru fizicul atletic, acestea reusesc sa si-l pastreze pe terenul de tenis si frecventand sala de gimnastica.


Iubita lui Rod Stewart si noua mamica, Penny Lancaster, isi mentine superbele picioare printr-o combinatie de exercitii aerobice, box, dans, yoga si pilates.    
    
Pentru a-si recapata corpul dupa sarcina si pentru a se pregati de nunta cu Tom Cruise, Katie Holmes a facut exercitii Bootcamp, axandu-se pe cele pentru picioare si fund.
    
Britney Spears incearca sa-si recapete corpul pe care l-a avut inainte de sarcina schimband bauturile alcoolice cu apa minerala, chipsurile pentru cartofii dulci si distractia din cluburi pentru munca in studio.
   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod