Cum să arăţi bine goală: 12 trucuri furate de la vedete

Ca să arăţi incredibil de sexy când eşti dezbrăcată nu trebuie să ai nici sâni mari, nici picioare lungi. Uită-te la Natalie Portman, care are un bust minuscul şi măsoară doar 1.60 m înălţime. Deşi n-are forme vuluptoase, arată superb în pielea goală. Puţine vedete au măsurile ideale, 90-60-90. Şi atunci, cum de reuşesc ele să arate atât de bine când sunt aproape dezbrăcate? Vezi trucurile lor de fitness şi află cum să-ţi antrenezi corpul, până când transformi fiecare defect într-o super calitate!
1 din 6

Natalie Portman: cum să ai trup de balerină

Actriţa a recunoscut că a slăbit în jur de 10 kg pentru a avea trupul de balerină pe care l-am admirat în pelicula Black Swan. Portman a lucrat timp de un an de zile cu Mary Helen Bowers, membră a trupei de balet din New York şi fondatoare a metodei Ballet Beautiful, prin care orice femeie poate avea trup de balerină. "Filosofia este aceasta: orice tip de siluetă poate deveni una de balerină, adică lungă, lină, frumos sculptată, puternică şi foarte elegantă", explică Bowers.

Ca să arăţi bine când eşti goală e important să ai un contur al corpului exact aşa cum îl descrie antrenoarea lui Portman. Abia după ce trupul tău e puternic şi elegant poţi începe să lucrezi pe regiuni.

Iată 3 exerciţii de bază pe care ţi le propune Mary Helen Bowers pentru un trup frumos sculpat.

* Stai întinsă pe spate cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Braţele le poţi lăsa întinse pe lângă corp. Mai departe, nu trebuie decât să-ţi ridici şoldurile în aer. Fă întâi mişcări ample, coborând şi ridcând fundul. Mai apoi, rămâi cu posteriorul ridicat şi mişcă-l uşor în sus şi în jos.

* Un alt truc eficient este să te sprijini când pe un picior când pe altul când faci exerciţiul de mai sus. Lasă toată greutatea întâi pe piciorul stâng, apoi pe cel drept, în timp ce-ţi ridici fundul de la sol. Mai apoi, fă exerciţiul când cu genunchii apropiaţi, când cu ei depărtaţi.

Astfel, dai o formă de vis taliei, coapselor şi posteriorului tău pentru că acest exerciţiu, cu variaţiunile amintite îţi antrenează aproape tot corpul. De aceea Bowers spune că e foarte eficient în sculparea corpului. Natalie Portman şi-a remodelat trupul aşa în doar 6 luni.
 
* Un alt truc eficient pentru un corp tonifiat este, ai ghicit, înotul. Natalie a înotat zilnic pe o distanţă de un kilometru utilizând o tehnică specială a lui Bowers, care favorizează alungirea tuturor muşchilor, pentru un efect de supleţe. Ea presupune să întinzi foarte tare braţele în faţă atunci când înoţi, aşa cum o face o lebădă, descrie revista Vogue.
 
După ce oferi un contur sexy trupului tău, te poţi concentra pe fiecare parte a corpului, pentru un plus de fermitate. Iată 4 modele demne de urmat!
MAI MULT DESPRE: vedete, abdomen, trup, corp, exercitii, fitness, trucuri, fund
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raquel pe 20 Sep 2011, 13:15
    ciao,

    a ajunge ''goala in pat langa el'' nu-i nicio realizare...majoritatea barbatilor ar face sex si cu o coada de matura! preocuparea pt aspectul nostru nu trebuie sa se raporteze la cati barbati ne intra in pat...asta e mai degraba o conceptie masculina...ingrijindu-ne, o facem in primul rand pt noi!

    20
    1

  • zenith pe 24 Aug 2011, 17:00
    =))

    dar daca deja am ajuns goala in pat langa el nu se presupune ca ii cam place de mine? :D parerea mea (bine, asta nu se aplica pt domnisoarele care poarta sutienele cu burete triplu) ca daca ajunseram in pat e clar ca ii place nu?

    7
    2

  • dora pe 22 Aug 2011, 11:47
    se poate

    eu am 3 copii si, normal, am ramas cu niste kg in plus. dar am reusit sa le dau jos doar fiind atenta la ce mananc si reducand portiile. nu am facut ceva in mod special. am mancat chiar si pizza sau dulciuri, dar in cantitati moderate si din cand in cand. adica mi-am satisfacut poftele. si se poate modela corpul si cu putina miscare, iar tratamentele corporale (eu am facut termocuverta) pot spune ca fac minuni si nici nu costa o avere!! (dau 40 lei pe sedinta) deci, SE POATE SI FARA SA FII VEDETA!!

    8
    3

  • mihaelaa21 pe 21 Aug 2011, 17:52
    Nu doar sport....

    Femeile astea nu fac doar exercitii fizice; la acesea (facute cu antrenor PERSONAL) se adauga tratamentele facute intensiv din saloane de infrumusetare (cu fel de fel de proceduri).

    12
    0

  • Dana pe 20 Aug 2011, 15:06
    Unde mi-a dispărut comentariul?

    Chiar "asha" de rău am deranjat? Măi sa fie..

    2
    9

  • july pe 20 Aug 2011, 15:04
    limba romana?!

    Pe fiecare site exista cate o "desteptaciune" care, cica ne invata limba romana. Iubita, du-te pe site-urile de specialitate si comenteaza acolo limba romana, aici lasa-ne sa savuram articolul, da? Ca de tzatzisme sunt satula!

    8
    2

  • B.I. pe 20 Aug 2011, 11:43
    Limba română

    Ai greşit din start dragă Dana( ,,Lmba romana). De ce nu admitem că nu toţi se pot ridica la standardului ,,şcoliţilor'' şi să ne gândim ca pe lumea asta există mult mai multe probleme decât micile greşeli de ortografie. Dacă tot vrei să faci un bine poate îi inveţi pe parlamentarii noştri limba română care nu vorbesc corect dar să mai si scrie corect. Îmi cer scuze dar nu m-am putut abţine. Mai bine citesc articolul...e mult mai interesant ;)

    5
    7

  • Amalia pe 20 Aug 2011, 02:50
    Dana

    Nu inteleg de ce facem asa caz dintr-o mica greseala, se mai intampla. Ceea ce conteaza cu adevarat este sa intelegi ceva si sa iti fie de folos. :)

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod