Cum reusesc starurile sa fie gata de plaja?

Daca nu te simti chiar sigura pe tine atunci cand te dezbraci pe plaja, imagineaza-ti cum te-ai simti daca paparazzii te-ar pandi si o fotografie cu tine in costum de baie ar aparea pe net.
 Iata cum cateva dintre vedete reusesc sa fie intotdeauna pregatite de plaja, fara ca paparazzii sa le poata surprinda nepregatite.

"Fac yoga zilnic. Ori ma trezesc foarte devreme , ori reusesc sa fac in pauza de pranz, ori cand ajung acasa. Ma ajuta sa fiu fericita si imi usureaza viata. Ma face sa ma simt bine." -  Minnie Driver, "The Riches"

"Joc foarte mult tenis si golf." -  Ivanka Trump, "The Apprentice"

"Ma trezesc foarte devreme, mai ales in zilele incarcate. Merita. Sunt energica toata ziua." - Rebecca Romijn, "Ugly Betty"

"Yoga, Pilates, mananc sanatos si ma epilez." - Cobie Smulders, "How I Met Your Mother"

"Apa, sare si potasiu. Este un diuretic natural care regleaza apa din corp. Daca iei sare si potasiu cu o zi inainte de plaja, atunci costuml de baie va arata un stomac plat." - Marisol Nichols, "Big Momma's House"

"Fac Pilates si ma antrenez de fiecare data cand am timp. Daca lucrez 14 ore intr-o zi, nu mai merg la sala de gimnastica si ma duc in zilele libere. Dar daca am nevoie se scap de cateva kilograme, atunci merg." - Stacy Keibler, "What About Brian"

"Alerg si fac exercitii cu ajutorul unui antrenor in apropierea casei mele din Manhattan Beach. Acolo exista o imensa duna de nisip, pe care o urc zilnic. Ajuta la mentinerea unui posterior frumos." - Bianca Kajlich, "Rules of Engagement"

"Faptul ca alerg m-a ajutat foarte mult. Am castigat masa musculara si un corp zvelt." - Kelly Hu, "In Case of Emergency"
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod