Totul despre siluetă. De ce femeile slăbesc mai greu decât bărbaţii?



10. Ce mănâncă un nutriţionist într-o zi?
Mănâncă ceea ce le recomandă pacienţilor săi aflaţi la menţinere: pâine integrală sau cereale în cantităţi limitate, legume şi fructe, lactate şi brânzeturi slabe, ouă, peşte sau carne. Şi ocazional, orice. În cantităţi rezonabile. Şi nu uită de sport.

Slăbitul nu are legătură cu suferinţa, ci, mai degrabă, cu schimbarea stilului de viaţă
11. Ai o reţetă anume sau creezi diete specifice pentru fiecare persoană?
La Diet Club avem nişte principii generale de slabire pe care le urmăm şi care ne garantează reuşita, dar dietele sunt adaptate fiecărei persoane în parte; astfel, vom ţine cont de preferinţele culinare ale pacienţilor, de tipurile de alimente la care persoana respectivă slăbeşte sau dimpotrivă, de eventualele probleme de sănătate, de perioadele de post şi sărbători, de perioadele stresante de examene sau de lucru dar şi de vacanţe,  de programul familial şi social de care nu vrem să-i ţinem departe.


Dr.Simona Stoicescu poate fi contactată la Clinica Diet Club Bucureşti.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Marika pe 2 Feb 2015, 10:38
    Thermacuts

    Mam apucat sa iau pastilele astea de aproape 2 saptamani si au inceput sa apara ceva rezultate. Apetitul meu pentru mancare e mai mic si am dat jos 3 kg. Chiar daca in perioada asta am facut si sport consider ca si suplimentul asta mi-a fost de folos.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod