Horoscopul anului 2015. Află ce îţi rezervă astrele, în funcţie de zodia ta

Descoperă ce ţi se pregăteşte în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă anul trecut a fost unul agitat, 2015 vine cu mai multă linişte pentru tine.

Asta nu înseamnă că nu mai ai ambiţie sau energie, ci pur şi simplu ai ajuns la acea maturitate care îţi cere un echilibru. Vei găsi noi modalităţi de relaxare, dar şi tehnici inedite de a câştiga bani. Astrele sunt de partea ta şi îţi călăuzesc paşii.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Orice vei face în acest an va fi rezultatul unei analize serioase, aşa că se poate spune că eşti mult mai responsabilă.

E posibil să câştigi sume importante de bani, însă nu bani munciţi, ci favoruri ori atenţii semnificative. Dacă ştii pe lângă cine să stai, atunci vei reuşi să ai parte de oportunităţi grozave.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai mai multă forţă decât anul trecut, însă trebuie să înveţi să îţi cunoşti limitele.

Chiar dacă simţi că poţi, mai ales pe plan profesional, este foarte important să nu exagerezi. Nu doar banii contează, ci şi sănătatea sau liniştea din sânul familiei. Dacă găseşti acel echilibru, partenerul de viaţă va avea numai surprize plăcute pentru tine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2015 îţi va aduce mai multă împlinire, dar şi încredere în forţele proprii.

Dinamica cu care vei acţiona îşi va pune serios amprenta asupra vieţii tale, însă într-un mod pozitiv. Trebuie să laşi să iasă la suprafaţă sensibilitatea cu care ai fost înzestrată, ea te va ajuta să te faci cunoscută. Este o perioadă bună pentru a descoperi că în tine zac lucruri de care nici nu bănuiai.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta sentimentală în acest an, şi toate semnele arată că va fi mult mai bine ca până acum.

O achiziţie sau un eveniment important în viaţa de cuplu te va transforma din toate punctele de vedere. Trebuie să ai grijă de sănătatea ta mai mult decât de obicei, pentru că cei din jur au nevoie de tine.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Anul 2015 este unul decisiv pentru anturajul tău, sau chiar pentru relaţia ta amoroasă.

Vei avea nevoie de multă atenţie pentru a reuşi să descoperi adevărata faţă a oamenilor, altfel există riscul să iei unele decizii pe care să le regreţi. Încearcă să fii mai calmă şi să rezolvi altfel decât prin ceartă problemele care vor apărea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Anul 2015 este un an bun din punct de vedere material, însă spiritual lasă de dorit.

Vei munci mult, însă rezultatele vor fi pe măsură. Învaţă de te bucuri de ceea ce realizezi şi lasă-te influenţată pozitiv şi pe alte planuri de reuşitele tale. Unele persoane dragi ţie vor fi extrem de mândre de tine şi te vor susţine orice s-ar întâmpla.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este un an bun pentru dezvoltarea ta personală, aşa că încearcă să faci tot ce poţi pentru a obţine acest lucru.

Luptă pentru linişte, pentru familie şi pentru evoluţie. Dacă simţi că îţi lipseşte ceva, caută şi vei găsi. Ai toate şansele să câştigi sume importante de bani, dar şi să cunoşti pe cineva care să îşi pună amprenta serios în viaţa ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Foarte atente din fire, anul 2015 rămâne neschimbat pentru nativele din această zodie.

Mai mult decât atât, e posibil ca această grijă pentru perfecţiune să cunoască chiar apogeul. Acest lucru va aduce şi bune, şi rele, însă astrele sunt de parte ta şi te conduc către succes. Ai toate şansele să achiziţionezi un bun la care visai de multă vreme.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2015 te va uni cu persoane care îţi seamănă, însă de la care ai multe de învăţat.

Întotdeauna este loc de mai bine, aşa că trebuie să renunţi la orgoliu şi să accepţi să evoluezi. Legi prietenii trainice şi dacă eşti singură, ai toate şansele ca în această perioadă să îţi întâlneşti alesul inimii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai toate şansele ca în acest an să fii avansată în carieră sau să îţi schimbi locul de muncă cu unul care îţi aduce mai multă împlinire.

Banii câştigaţi te pot ajuta şi pe alte planuri, şi cu ajutorul lor poţi găsi rezolvarea unor probleme cu care începusei să te obişnuieşti. Încearcă să te axezi ori pe carieră, ori pe dragoste.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Anul acesta vei da piept cu unele probleme menite să te facă să vezi realitatea.

Încearcă să te axezi pe lucrurile importante şi să renunţi la superficialitate. Dacă nu ai o relaţie stabilă, e posibil să cunoşti pe cineva care te va face să simţi lucruri care nu credeai că există, din păcate va fi ceva pasager.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria alexandra pe 2 Sep 2015, 11:15
    iubire

    voi fii cu cineva care sa ma aprecieze si sa ma iubeasca ?

    2
    3

  • daniela pe 16 Iun 2015, 14:10
    dragoste

    sunt parasita de iubit..nu vrea sa se intoarca acasa !sunt terminata, dezamagita.vreau sa stiu daca o sa avem viitor impreuna. eu-30.05.1987 eduard -25.08.1978

    13
    6

  • Cornelia pe 14 Apr 2015, 14:31
    Dragoste

    As dori sa aflu daca ma iubeste persona la care tin si din ce cauza ne-am desprtit si ce ganduri are cu mn.? Marian,19.05.1993

    8
    3

  • zem pe 13 Feb 2015, 13:30
    tarot

    incerc sa aflu cat mai multe

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod