Horoscop 2015. Zilele tale norocoase din anul viitor, în funcţie de zodia ta

Descoperă care sunt aspectele astrale ce te influenţează direct şi, mai ales, care sunt zilele norocoase pentru tine în anul care urmează!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă nu eşti anagajată într-o relaţie, ziua de 4 martie îţi poate aduce partenerul mult visat, cel puţin aparent.

Vei fi fericită o perioadă scurtă şi ai toate şansele ca aceasta să se prelungească dacă înveţi să te mulţumeşti cu ceea ce ai. Ziua de 13 pare că poate fi destul de norocoasă pentru tine deasemenea, indiferent de lună, trebuie doar să vrei să detronezi această superstiţie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Zilele de de 9 şi 26 pot fi destul de norocoase pentru tine dacă nu laşi să îţi scape oportunităţi grozave.

9 iulie îţi poate aduce mai multă dragoste decât sperai şi vei simţi lucruri de care nici nu credeai că există. 26 mai va fi o zi de neuitat pe plan profesional, colegii şi şefii tăi te vor pune pe un piedestal.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

13 august poate fi o zi remarcabilă pentru tine din punct de vedere sentimental.

E posibil să începi o relaţie cu o persoană influentă, care pe lângă dragoste îţi poate oferi multe satisfacţii materiale. Ziua de 25 octombrie va fi una decisivă pentru alegerea profesiei care ţi se potriveşte cel mai bine.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ziua de 12 septembrie va fi una de neuitat pentru tine din punct de vedere amoros.

Ai toate şansele să fii cerută în căsătorie sau să afli că vei avea un copil, toate acestea doar dacă ai o relaţie serioasă şi sinceră. Tot în septembire, dar pe 26 , Jupiter îşi va arăta contribuţia în construirea carierei tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ziua de 2 octombrie va marca o perioadă plină de iubire, în toate formele ei.

Şarmul tău poate da peste cap pe oricine, iar alegerea unui partener potrivit depinde doar de tine. 27 aprilie vine cu o veste mare pentru tine, o sumă mare de bani va intra în contul tău după o lungă perioadă în care ai încercat să o recuperezi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai toate şansele ca pe 2 să fii cerută în căsătorie, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă relaţia ta este una stabilă şi dacă chiar îţi doreşti ca acest lucru să se întâmple.

Nu se poate spune că va fi o surpriză, îţi vei adora că se întâmplă. Data de 18 aprilie poate veni cu un contract nou de muncă, o mărire substanţială de salariu sau cu avansarea ta.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ziua de 11 mai vine cu o nouă şansă pentru tine în dragoste.

Poţi cuceri pe oricine, însă în această zi ai toate şansele ca cineva chiar să îţi placă, iar sentimentul să fie reciproc. Pe data de 17 august poţi câştiga o sumă importantă de bani.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu toate că îţi merge bine aproape în tot anul, data de 1 iulie va marca începutul unei perioade de glorie pentru tine din punct de vedere sentimental.

Fie că eşti singură sau nu, fericirea ta este dată de lucruri mărunte, dar importante. 11 mai vine cu o schimbare pe plan profesional, însă una în spre mai bine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

3 februarie este ziua în care vei simţi cu adevărat că eşti împlinită din punct de vedere sentimental.

O dovadă de iubire îţi va oferi certitudinea de care aveai nevoie. Pe 25 august ai toate şansele să îţi atingi obiectivul, şi anume să ocupi poziţia pe care o meriţi la locul de muncă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

4 iulie îţi poate aduce fericirea supremă din punct de vedere sentimental.

O vacanţă poate fi prilejul perfect pentru o cerere în căsătorie sau pentru conceperea unui copil. Ziua de 20 august îţi va aduce un nou contract de muncă, mult mai profitabil ca cel actual.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Data de 1 septembrie îţi poate aduce mari satisfacţii pe plan sentimental.

Dacă eşti singură ai şansa de a-ţi găsi alesul, iar dacă ai o relaţie serioasă, aceasta va trece la nivelul următor. Toate acestea trebuie să aibă parte şi de contribuţia ta. Şi pe 11 februarie ai putea avea parte de o explozie de sentimente, dar şi de mari câştiguri financiare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ziua de 9 ianuarie poate avea un impact major asupra vieţii tale de cuplu.

O schimbare este pe cale să se producă şi trebuie să profiţi de şansele care ţi se oferă. Pe 28 septembrie vei cunoaşte succesul în carieră, sau cel puţin atunci va începe perioada ta de glorie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod