Sănătate. 5 băuturi care-ţi dau energie dimineaţa şi uiţi de cafea

Laptele vegetal cu turmeric are un efect revigorant şi antiinflamator pentru organism. Descoperă ce alte alternative ai pentru a înlocui licoarea obişnuită!
Nu numai cafeaua te poate ajuta să te trezeşti dimineaţa şi să te concentrezi mai bine pe tot parcursul zilei. Potrivit specialiştilor, mai există şi alte băuturi care au un efect revigorant asupra corpului şi pe care merită să le încerci:


1. Laptele vegetal cu turmeric


Turmericul este acea pulbere gălbuie pe care o găseşti la magazinele naturiste. Ea este recunoscută pentru efectul antiinflamator asupra corpului. Fie că prepari un lapte vegetal simplu încălzit şi amestecat cu o linguriţă de pulbere de turmeric şi miere de albine, fie faci un smoothie în care să pui turmericul, pentru a prepara un smoothie delicios ai nevoie de apă sau lapte vegetal, ananas, fulgi de cocos, seminţe de chia şi pulbere de turmeric.



2. Ceaiul Mate


Ceaiul Yerba Mate verde are un efect revigorant spectaculos asupra corpului, având un conţinut mult mai mic de cofeină decât cafeaua. Este un ceai foarte popular printre adepţii stilului de viaţă sănătos. De asemenea, arde grăsimile la fel cum o face şi ceaiul verde, lucru care poate să fie de folos persoanelor care îşi doresc să slăbească. Consumat cu puţin lapte de migdale de casă sau un alt lapte vegetal, poate să fie o băutură delicioasă şi revigorantă, ajutându-te să te concentrezi pe o perioadă mai lungă de timp.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod